Ti-ai dat seama ca nu era virgina? CUM?
Dar cand a avut orgasm, ai stiut?
)))
Cu alte cuvinte, las-o moarta. Daca ti-a spus asta, ok si gata. Nu bate toba pentru atata lucru.
Durata unei relatii nu sta in virginitate...
Da poate nu te a mintit unele femei au himenul elastic, altora nici macar nu le curge sange in acel moment. Poate ca ar trebuie sa te gandesti cum a fost in timpul actuli sexual... voi barbatii vreti fete virgine saraca te o fi mintit sa nu te piarda poate te iubeste cu adevarat asa ca apreciaza mai mult partea asta! Ce tu erai virgin de faci atata haz!
Are dreptate miha... poate a crezut k n-o s mai stai cu ea daca n mai e virgina...atat tp cat iti demonstreaza k te iubeste n-ar trebui sa-ti pese de asta.
Dk asta e singura minciuna don't worry... poate t iubeste mult si de frica sa nu t piarda...pana la urma nu virginitatea conteaza sau sex neaparat...astea st detalii...asa nu era virgina. what seem to be the problem dk tine la tine si t iubeste n`are trebui sa-ti bati kpu cu chestii d`astea... tu ai grija s`o faci fericita si ai face bine sa nu`i zici step over.bft
Chiar daca te-ar fi mintit inainte, dupa aceea ti-ar fi spus, eu cred ca a fost virgina si nu ti-ai dat tu seama, poate e himenu mai elastic, poate a fost dusa la un control ginecologic si vreun dr nepriceput a facut acest lucru, se poate in intampla si la orele de sport si multe altele. Are un trecut dubios sau ai auzit ca a avut alte relatii inainte? Nu cred ca te deranjeaza ca nu a fost virgina ci mai mult faptul ca te-a mintit. Ramai la convigerea ca nu te-a mintit si ca s-a intamplat altceva pentru ca realtia asta sa mearga, daca discuti acum de acest lucru ii dovedesti ca nu ai incredere in ea si ca nu ai cunoscut-o indeajuns incat sa iti dai seama ca nu ar face asa ceva. Lasa lucrurile asa cum sunt iar daca te-a mintit si stia acest lucru mai devreme sau mai tarziu o sa recunoasca. Dragostea e mai importanta decat aceste mici discutii. mult noroc
Poate te-a mintit pentru ca nu voia sa te piarda. si... nu stiu daca ai capacitatea necesara pentru a sti daca o fata e sau nu virgina (no offense!). medicii au niste criterii mult mai bine stabilite din punctul asta de vedere... nu doar niste "vorbe din popor".
Poate are himenul elastic! si daca nu-i asa (adica in momentul in care ati facut-o nu era virgina) poate are motivele ei de te-a mintit, te iubeste prea mult si din teama de-a te pierde te-a mintit. Mai ales daca voi ati discutat inainte de virginitatea ei. Nu cred ca este un motiv sa o lasi probabil a avut motivele ei! Dar daca te simti tradat incearca sa vorbesti cu ea dar procura sa fi calm si intelegator
Probabil de frica sa nu o parasesti. a gandit ca ti vei schimba parerea despre ea.si sotul meu a patit o cu o fosta iubita la mintit cateva luni si cand au facut o si a dat seama, dar a lasat o balta
In aceeasi postura sunt si eu'... dar la mine problema e ca'...sange nu i'a curs'... evident s-a largit din moment ce eu m-am terminat... dar ea pe parcursul relatiei noastre a fost un fost preten de-al ei la ea si etc'... ea sutine ca baiatu nu a dezvirginato doar pentru faptul ca a bagat-o foarte putin si ea s-a tras'...in'fine'... u ai grija sa nu fie asta cauza
Si mie mi s-a intamplat la fel... spuneti fetelor ca e elastic... dar o data tot trebuie sa se rupa, si un gram de sange tot curge, si apoi nu inteleg motivu sa minta, nu am fost virgin si nu am avut pretentia asta de la ea, am vrut doar sa fie sincera, cand am deschis de vreo cateva ori subiectu ...la evitat... e dureros sa fi mintit cand iubesti, in cazul lui "puiustefan" si, si in al meu de altfel, trebuia sa se gandeasca fetele ca, minciuna poate desparti o relatie, nu o virginitate... pup you lumeeeeeeeeee have funn
Se poate sa fi avut un himen elastic! Nu o judeca.Himenul nu se rupe la primul contact in primele dati
RODI8817 întreabă: