| Mara6392 a întrebat:

De ce mă simt geloasă că fostul meu și-a găsit o iubită nouă deși simt că eu am trecut peste și au trecut undeva la 3 sau 4 luni de la despărțire?

10 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Pentru ca de fapt nu ai trecut peste...

| Freya1 a răspuns:

Nu ai trecut peste.Iar la o relatie mai lunga, nu e de ajuns 3/4 luni sa te vindeci.

Dacă tu afli frecvent de ce face și cu cine, clar încă iti mai pasa și atunci automat îți pica și prost.

| userjune90 a răspuns:

Nu ai trecut peste, ți se pare. cât timp ați fost împreună? și asta contează foarte mult.
gelozia e un semn că inca il iubesti

| Violleta2022 a răspuns:

Fiindca esti intr-adevar geloasa si invidioasa pe femeia care a castigat barbatul pe care nu l-ai mai putut avea si manipula.

| darrio2007 a răspuns:

Doar simti ca ai trecut peste. In realitate, nu ai trecut.
Altfel nu postai aceasta intrebare.

| rhdjskdjjcjfjdjx a răspuns (pentru darrio2007):

Da n am trebuie frt,. peste ce sa trec? Ramane la alegerea mea daca vreau sau nu sa fac poza aia, dar voi Românii in general faceti din orice scandal si *** chiar daca vorbim sau nu pe dreptate, nu stiu de ce ai venit tocmai tu sa te bagi aici mă gandesc ca nu ai un loc de muncă sau ceva?

| Mitzupitzu a răspuns:

Te dai ''ea'' cand esti... Alex? Te-a dat afara si esti la mama ta in apartament?

| darrio2007 a răspuns (pentru rhdjskdjjcjfjdjx):

Din cate stiu, raspunsul nu era pentru tine.

| Together a răspuns:

Pentru ca inca nu ai trecut peste. O sa treci peste cand nu te mai intereseaza viata lui, pentru ca viata ta e mai interesanta.

| just4ubr2015 a răspuns:

Cauta si tu pe altul nu mai plange dupa el lasa trecutul in spate