anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce nu iau cuplurile in stadiu de formare, in calcul ca este mult mai bine sa stati separati pana dupa casatorie?
Adica, sa nu locuiti impreuna, dar totodata intalnirile sa fie tot la fel de dese.

9 răspunsuri:
| brokxy a răspuns:

Eu cred ca este mai bine impreuna inainte de casatorie. Asa reusesc sa stea aproape toata ziua impreuna si sa se cunoasca mai bine.

| LupusDei1993 a răspuns (pentru brokxy):

Un detaliu important pe care toti il emit: cand sunt impreuna poftele sexuale vor deveni tot mai mari, si pana sa ajunga sa se casatoreasca sa apara acea "plictiseala", in cele mai multe cazuri.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru LupusDei1993):

Nu sexul e tot. E mult mai important sa stii ca poti locui cu cineva.

| GirlOnline81 a răspuns:

Eu sunt pro locuitului impreuna.

| Endoryus a răspuns:

Si cand ajung sa stea impreuna si ajung dupa 2 saptamani sa isi dea in cap? Stiu exemple asa ca prostie mai mare nu puteai spune.

| Plato a răspuns:

Ar fi o greseala catastrofala. Dimpotriva, nu te casatori inainte de a sta in aceeasi casa cu el/ea, niciodata.

| Nyarlathotep a răspuns (pentru suntserios):

Ba este. Fara sex, viata e pustiu. rolling on the floor

| Adry05 a răspuns:

Daa, si stai asa in relatie 2 ani cu cineva, dupa va casatoriti si realizati ca aveti fiecare niste tabieturi oribile de care nu stiati si ajungeti intr-o luna sa nu va mai suportati sa depuneti pentru divort? Eu inteleg ca esti crescut/a cu chestia aia invechita de CONCUBINAJ?!?! VAI FIINTE ORIBILE, CUM PUTETI TRAI FARA SA FITI CASATORITI. dar e total ilogic si foarte nepractic, si nici nu mai suntem generatia in care sa te gandesti de 20 de ori inainte de a divortawinking

| whatevernvm a răspuns:

Întrebarea asta e mai proasta decât toate întrebările citite azi, felicitări