| Ioana06i a întrebat:

De ce nu reușesc să îmi fac și eu o relație cu cineva?

De multe ori întâlnesc genul de bărbați care ori au deja o iubită, ori sunt prea în vârstă, ori sunt genul care să prostească și să își bată joc...

Oare aspectul meu fizic o fi de vină? Sunt eu prea urâtă? Ghinionistă? Fără un asemenea drept în viață?

Îmi pare rău că scriu asta, dar mă simt puțin frustrată, fără răspunsuri și plâng de nervi.

8 răspunsuri:
| Mindfulness a răspuns:

Că nu te placi pe tine însuți,te urăști și nu te respecți, acest lucru se reflecta in ceilalți, faci o protecție împotriva ta ca și cum. Cum te vezi tu te vad și ceilalți din jurul tau, e o oglindire pe care o simți fata de tine, asta transmiți celor din jur la nivel de vibrație și alte chestii ce tine de vibrații joase.

| Geamal_Marin_1992 a răspuns:

Incearca pe un site de dating cum ar fi Bumble si incerci cu diversi baieti, esti fata si o sa iti fie mai usor sa iti gasesti, iar in legatura cu varsta nu stiu ce sa zic..pentru ca multi la varsta ta sunt atrasi doar de corp si atat..incearca cu baieti trecuti de 25 ani pentru eu zic ca sunt mai "copti" ca sa zic asa.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Dupa raspunsurile pe care le-ai dat aici https://www.tpu.ro/......-si-zilele
nu stiu cata lume se mai incumeta sa-ti raspunda.

| johnnny123 a răspuns:

"De multe ori întâlnesc genul de bărbați care ori au deja o iubită, ori sunt prea în vârstă, ori sunt genul care să prostească și să își bată joc..."

Păi unde întâlnești bărbații ăștia? Poate problema este locul și modul în care-i cauți.

"Oare aspectul meu fizic o fi de vină? Sunt eu prea urâtă? Ghinionistă? Fără un asemenea drept în viață?"

Habar nu avem care este aspectul tău fizic.
Iar "ghinionul" și "dreptul în viață de a-ți găsi un bărbat" sunt doar chestii imaginare, nu niște forțe reale care lucrează intenționat împotriva ta.

| Cinic a răspuns:

Stiu de la fete de incredere de pe TPU ca ai in lista o gramada de baieti decenti pe care îi refuzi pe tot felul de motive superficiale
Prea gras
Prea slab
Prea pitic
Prea urât
Are 20 de ani lol laughing
Asta în timp ce tu esti obeză si nu ai job. Dar in acelasi timp vrei iubit de 18 ani si sa fie si frumos si înalt. Tu vrei exclusiv top 15% fara sa realizezi ca tu concurezi pentru acei baieti cu fete atractive si fit. Asta-i adevarul draga mea.

| Mindfulness a răspuns (pentru Cinic):

Head shot!

| Kiran a răspuns:

Culmea e sa intrebi tot un general de barbati asta.

Aspectul tau fizic se va imbunatatii crescand sau desigur, daca doresti un "plus" cu make-up / sala.
Ghinionista sau ca nu meriti ceva "bun"? Ceea ce-i fascinant e ca iubirea este considerata un dar, o binecuvantare, fara nicio acceptare a faptului ca aduce belele, "ineaca si stranguleaza". (metaforic, ma refer la faptul ca poate sa te opreasca din a-ti desface aripile, "evolua").

Nu esti cu nimic neinregula, atragi mereu acelasi model de oameni pentru ca din ceva motive, asta te impresioneaza.
Nimic nu vine pur si simplu si daca vine, sa nu ai niciodata incredere intr-o mana de ajutor.

Sfat, stiu ca nu ai nevoie de vreun sfat si a fost doar un impuls, data viitoare cand "alegi" pe cineva, adu o lopata si desgroapa-i trecutul si dupa vezi daca iti place, eventual daca esti dispusa sa lasi de la tine, fa asta cuiva care spune ca "te iubeste" si daca nu ii rasspunzi imediat, sa plece. Cam ce auzi pe la tiktok sau insta, dar nu la modul acela sa il lasi imediat, fi mai intelegatoare ca e barbat si nu stie ce face.

| Andi24 a răspuns:

Stai mai relaxata. Cred ca iti concentrezi prea mult atentia pe gasirea unui partener ideal. Incearca sa-ti faci viata frumoasa si fara un partener langa tine. Este o iluzie sa crezi ca cineva te poate face fericita. Tu singura esti responsabila de propria fericire, nu o lasa in mainile altora.