Deoarece sunt prea buni. cateodata bunatatea strica. asa e mersul vietii din pacate
Sufera de multe ori pentru ca lor mereu li se face rau, dar ei nu stiu sa faca rau, doar bine, iar aceasta este o calitate minunata care nu este apreciata de multi.
Daca esti bun te lasi calcat in picioare pentru binele celui de langa tine astfel fiind luat in deradere si luat de prost. Mai este si faptul ca lor le pasa intr-o oarecare masura fata de ptizi din piata. Astfel ei ajung sa sufere in medie mai mult decat omul de rand.
Cand nu ai asteptari dezamagirile nu au asa o amprenta asupra ta.
Sufera pentru ca ca sa le fie bine celorlalti, trebuie sa suferi tu. Daca oamanii buni nu ar suferi, toata lumea ar fi buna.
sa zicem asa ca oamenii bun sufera si lasa sa se vada asta cei rai sufera dar sunt indiferentzi asta ajutandui sa-si ascunda adevaratele simturi si sa-si ia ce fata vor toti suntem la fel in esenta.
Oamenii cu suflet frumos cred in bunatate si in frumusete sufleteasca si sunt raniti de vorbele si faptele celorlalte persoane.
Pentru ca suntem prosti de inima si punem mereu suflet prea repede in orice facem, pentru oricine si orice.
Pentru ca ase e viata... oamenii buni sufera si sunt luati de prosti...iar cei rai se distreaza
Pentru ca oamenii buni au o cruce grea de dus in spate :* Va veni si soarele pe strada lor
Tu ce crezi? Simplu sunt prea buni iar cei buni sunt luati la misto, fi rau injura-i pe toti si ai sa vezi ca te adora.Dar nu te-as sfatuii asa ceva niciodata, pe scurt sa nu iti pese ce crede lumea despre tine sau desprea altii.
Pentru ca sunt mai inocenti, cred ca toata lumea este ca ei fara lipsa de ura in suflet!
anonim_4396 întreabă: