| crysstyna_6124 a întrebat:

De ce oare nu am prieteni? cum as putea sa imi fac?

13 răspunsuri:
| costis a răspuns:

Cred ca esti preocupata prea mult de scop. Poate ca ar trebui sa fii orientata mai mult de cum poti sa ajuti (ocazii o sa fie), sa practici un sport, sa te implici intr-o activitate. Si sa nu domini, sa stii cum sa iti impui punctul de vedere usurel. Tampiteii homeopati ar spune ca esti un temperament "phosphorus". Cred ca te-ar ajuta sa stii sa renunti la nimicuri, si chiar la unele valori daca e in joc o valoare mai mare.

| Dreamer a răspuns:

Caut si eu un prieten si nu gasesc! Toti baietii sa apeleze la mine?!
Nu, serios acum, NU EXISTA nu am prieteni! Exista doar nu am incredere!

| AiDuTzA a răspuns:

Poate esti prea inchisa, nu comunici, nu iesi din casa, esti prea dura
zambeste, fii draguta, saritoare, amabila, seducatoare si vei reusiwinking aa si ai incredere in tine!big grin

| ZEU93 a răspuns:

Sincer in zilele de azi e greu sa-ti gasesti un prieten adevarat, sau un om care macar se poate numi prieten iar uneori chiar e mai bine fara happy Daca nu ai acum prieteni nu-ti face griji peste un timp vei avea big grin

| Borgir a răspuns:

Fi tu insati(insuti) fiecare are carisma lui si flerul,gandire,obieiurile(muzica, hobbyurui etc) lui asa ca ultilizeaza la, maxim asta si cu siguranta vei gasi persoane compatibile.

| ioanaioana a răspuns:

Pai du-te si tu la altii si bagate si tu in discutii,incearca sa zici lucruri amuzante, propune sa mergeti in oras sau altundeva, sunt 1001 chestii pe care poti sa le faci

| Andreea_3136 a răspuns:

Eu am sa contrazic un pic persoanele anterioare care au dat comm. eu sunt vesela,sociabila,hazlie, atrag foare foarte multe persoane langa me dar devine invidie apoi. asta e problema mea. prietenii s`au transformat in invidiosi.si ince tincet m`am retras singurica desi regret ca stau in casa,imi fac d elucru, mai citesc o carte, merg la biserica duminica.un singur prieten sau mic mai apropiat nu stiu cum sa-i spun cu care mai ies... mai am vreo 2 tipi dar nu`mi prea place comportamentul lor. in schimb asta e sper macar datorita verii sa`mi gasecs si eu prieteni cu care s aies si sam`i faca placere sa ies cu ei

| laviii a răspuns:

Incerca prima data se iesi cu o colega poate iesiti la o plimbare cu timpul daca te vei intelege bine cu ea vei iesi cu gasaca ei si vei cunoaste oameni noi.bafta!

| cristina_5333 a răspuns:

Ai putea incepe in primul rand cu a iesi din casa tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu imi pun aceeasi intrebare.

| niki a răspuns:

E de preferat sa iti faci amici, pretenii adevarti nu prea exista! dar sa ai amici cu care sa te poti distra, e ok! mai multa incredere si tupeu!

| alintush15 a răspuns:

Poate din cauza ca esti prea inchisa si comunici cu cei din jur___bucurate de viata si incearca sa descoperi partea buna a lucrurilor__pentru inceput ar fi bine sa gasesti niste amici apoi cu timpul se vor transforma in prieteni___

| crysstyna_6124 explică:

Sincer sunt deschisa si zambesc... nu sunt o persoana inchisa si daca cineva mi-a cerut ajutorul l-am ajutat, dar poate ca nu am intalnit inca persoanele potrivite... le voi intalnii pana la urma. multumesc pentru raspunsuri