Asa se intampla la toti,de exemplu:eu mi-am pierdut tatal(care a divortat),pisica,bunicul... Poate poti sa incerci sa te atasezi de obiecte,eu cand ma simt singura:scriu, citesc cant, ma uit la filme, fac origamii... Poti sa iti ei un animal de plus, sau fa ceva ca sa uiti.PS:eu nu mi-am pierdut prieteni pentru ca nu am avut.
Poate e karma, poate ca trebuie sa treci un examen la care ai picat intr-o viata anterioara, pe de alta parte insa asta nu inseamna ca nu trebuie sa te atasezi de nimeni si nimic, trebuie sa mergi mai departe orice s-ar intimpla.
Da, stiu ca trebuie sa merg mai departe dar a ajuns sa-mi fie teama sa mai tin la cineva pentru ca stiu ca in scurt timp o sa-l/o pierd. Oare cum pot stopa asa ceva?
Te inteleg prin ce treci, chiar te inteleg.Am trecut si eu prin asta si stiu cum este.Te simti un om fara puteri, fara speranta de a te ridica si de a mai merge usor usor mai departe.
Si mie mi se intampla sa pierd persoane dupa persoane.Numai stiam ce sa fac, ajunsesem la capatul puterilor, numai credeam in nimic.Mi-a fost greu sa imi revin si sa ma ridic sa merg mai departe.Insa usor usor mi-am mai revenit.
Oricum in aceasta situatie incearca sa fi tare si puternica.Asa este viata, mereu ne da lovituri dupa lovituri si nici macar nu ne lasa sa ne ridicam. Stii ca exista si vorba aceea ca orice esec te face mai puternic.
Este greu si doare la fel de tare.
Fi optimista, nu iti pierde speranta.Lupta cat poti tu sa reusesti sa iesi din starea aceasta si nu te da batuta nici o clipa.Intr-un final durerea nu va mai la fel de puternica si nu te va mai lovi atat de tare si vei reusi sa te vindeci cat de cat.
Sterge-ti lacrimi, capul sus si nu te descuraja nici o clipa. Timpul va vindeca orice rana insa pentru asta este nevoie doar de rabdare si totul va fi bine.
Bafta multa si sper sa reusesti sa iesi din aceasta stare si sa fi mai bine.
In caz ca mai ai nevoie de ajutor, eu sunt aici ca sa te ajut :*
Nu poti influenta lucrurile asupra carora nu ai control, intr-un fel sau altul viata tot te va lovi. ceea ce poti insa face e sa te ridici dupa fiecare lovitura si sa mergi mai departe.
pe asta trebuie sa te concentrezi, sa treci peste probleme, nu sa-ti doresti sa nu le ai in primul rind, pentru ca le vei avea indiferent ce ai face.
deci pastreaza-ti increderea orice s-ar intimpla si incearca sa faci fata problemelor, o sa vezi ca daca te concentrezi pe rezolvarea lor si nu pe problema in sine o sa poti face fata la orice.
Si eu mi-am pierdut un motan la care am tinut extrem de mult si nici eu nu am prieteni. Tot asa ca tine fac; cant pentru ca asta imi place cel mai mult si incerc sa-mi ocup timpul cu altele.
Nu exista terte forte, nu exista divinitate, nu exista karma, feng shui, nu exista noroc, nu exista destin. Astea sunt prostii inventate de oameni pentru lucruri pe care nu le pot explica, sau pentru lucruri care le pot explica dar le neaga. Tot ce ai pierdut nu ai pierdut doar tu, ti-au murit animalele? daca erau hamsteri oricum traiesc putin, daca era pisica din cand in cand mai iese pe afara, in momentul in care iese e clar ca risca sa moara(cati caini nu sunt...). Ceea ce imi pare rau sa aud este de sora ta si parintii tai. Nu stiu in ce fel a murit si imi pare sincer rau, nu stiu cati ani ai, dar ar trebui sa iti dai seama si de parintii tai de ce au facut ce au facut. Tu iti faci destinul, tu iti alegi pe cine iubesti sau nu si asa mai departe. Daca pleci de la premisa ca toti de vor parasi ce ai de gand sa faci? sa ramai singura pentru tot restul vietii? Prietene daca le-ai pierdut nu iti erau prietene, iubitii daca i-ai pierdut nu erau iubiti, foarte simplu. Nu iti mai complica viata cu toate prostiile gen karma sau mai stiu eu ce, ar trebui sa o simplifici in schimb. Mult succes iti doresc!
Interesanta si opinia ta asupra vietii, dar sa stii ca exista destin si cineva ne coordoneaza de undeva. Nu-i chiar atat de simplu ca-ti poti face modul de trai chiar asa cum vrei tu. Si apropo am 25 de ani si mersi pentru raspuns si tie.
sanda_5697 întreabă: