| Trandafiiiiiiiiiiiraș a întrebat:

De ce se fac diferente intre copii?

15 răspunsuri:
| 4K47 a răspuns:

Se fac diferente deoarece unii copii nu invata, nu fac treaba si nu respeta lumea.
Eu ti-as sugera sa fii foarte silitor deoarece pe parcurs vei avea de castigat!

| TVDandTWILIGHT a răspuns:

Pentru ca unii parinti(oameni) prefera mau mult pe cineva
de exemplu:daca tu te intelegi mai bine cu o persoana, si cu alta nu, spui de persoana cu care te intelegi ca e mai buna.
happy

| Girl003 a răspuns:

Asa este lumea rea. Fiecare ar trebui tratat ca pe un om normal, dar asa sunt unii si nu trebuie bagati in seama.

| TheBirdOfTheHermes a răspuns:

Păi a fost vreodată altfel?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru că asemănările sunt plictisitoare.

Răspuns utilizator avertizat
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Daca te referi la atitudinea parintilor, aceste,, diferente,, se fac in functie de nevoile si problemelor copiilor.Parintii se arata mai ingaduitori cu copilul mai silitor,cu cel care contribuie cat de putin la treburile casei,care este putin mai timid,etc.O atitudine mai,, dragastoasa,, fata de unul dintre copii e ca un fel de,, recompensa,, fata de comportamentul copilului.Doar ca unii parinti exagereaza si-i fac pe ceilalti sa se simta discriminati.Mai ales in perioada adolescentei exista un,, conflict,, mai accentuat intre copii si parinti. Daca vrei sa-mi spui mai clar problema ta, mai putem discuta despre asta.Pa.

| fabiola a răspuns:

Sunt atitudini diferite pentru ca sunt diferiti, pentru ca nevoile lor sunt diferite.Traduce asa: le ofer tot ce au nevoie pentru a le fii bine!

| Vix999 a răspuns:

Ceea ce trebuie sa intelegi e asta : daca nu te plac, nu inseamna ca nu te iubesc. Poti iubi o persoana si in acelasi timp sa nu iti placa de ea. Parintii isi iubesc copiii la fel de mult dar este normal ca dictat de actiunile fiecarui copil, sa se poarte diferit.

| TheBirdOfTheHermes a răspuns (pentru anonim_4396):

Bine zis!

| MasterOfDisaster a răspuns:

Life is not fair.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
te referi la scoala? acolo sunt clasele sociale unde se face diferenta avand in vedere tinuta/bani/lux etc
daca te referi la diferenta facuta de parinti, nu cred ca exista asa ceva, sunt mama a 2 copilasi si nu fac asa ceva.un mar daca am
il impart la 2...deci nu ma pot exprima din punctul asta de vedere, si nu accept si nici nu merg pe premiza...primul nascut, mai mult iubit..never!
O seara buna si frumoasa sa aihappy

| Crisstttina a răspuns:

Asa e in ziua de azi happy, depinde si la ce diferente te referi.

| miror a răspuns:

Buna intrebarea.sunt mama si voi incerca sa ti raspund.am 2 fete minunate, una de 17 ani si una de 12 ani. incerc sa le vorbesc in functie de varsta si de personalitatea pe care o au,,,nu este bine dar de multe ori fac si eu diferente,,nu le fac cu inetntie rea sau special,,doar ca diferentele se fac cand este nevoie,pot spune ca le iubesc la fel chiar daca uneori nu le pot arata la amandoua la fel,,dar nu pot trai fara nici una din ele,, nu as putea alege niciodata una din ele,, dar ada fac diferente cateodata,, fara sa vreau,, este in functie de varsta si nevoile lor,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca si in copilarie am avut jucaria preferata.