| Vivien_Alexa_1990 a întrebat:

De ce simt că m-am plictisit de prietenul meu?
Adică, îl iubesc și vreau să fiu împreună dar totuși simt o plictiseală câte o dată....de ce e asta?

13 răspunsuri:
| Paul754880338 a răspuns:

Poate pentru ca nu suntem o specie momogama prin definitie, oricat am incerca sa punem peste acest aspect o glazura groasa de moralitate. Este normal ce ti se intampla, nu te ingrijora. Problema la care trebuie sa gasesti solutie, fara a deranja pe cei sau cel din jurul tau este clara!

| Nirvanaaa a răspuns:

Pentru ca omul e mereu în căutare de "mai bine", sau de "cum ar fi dacă?".
Sunt doar trecătoare. Dacă îl iubești, bucură-te de relație, faceți activități împreună, discutați mai des sa mai aflați lucruri noi unul despre altul.

| RAY a răspuns:

Nu ești satisfăcută sexual draga mea,dacă nu îți face preludiu bun nu simți cam nimic, vezi tu de altul care e mai interesant,arogant și vagabond,ce viata interesanta vei avea,îmbrăcate în haine de negre, parul negru, și vei atrage vagabonzi, vezi care e cel mai mare dealer de heroină din oraș și stai cu el, dacă e genul bătăuș, violent nu e nimic apoi te duce în rai

greece12
| greece12 a răspuns:

Pentru ca nu radeti suficient?
Pentru ca vraja incepe sa se destrame?
Pentru ca iti lasa timp sa te gandesti si la altceva in afara de el?
Pentru ca nu va intelegeti total unul pe celalalt?
Nu pe noi ar trebui sa ne intrebi ci,mai intai,pe tine,poate ca vrei mai mult,mai putin sau altceva! Daca nu ai un raspuns,atunci intreaba-l pe el.
Pentru ca daca te iubeste,va intelege ca ceva, undeva, s-a uzat, rutinat, banalizat si veti gasi o solutie impreuna!happy

| Mosotti a răspuns:

Ceva nu mai e la el cum era inainte, de aia cred ca te plictisesti. Cu altul crezi ca e mai bine? E tot aia, tot chestiile alea le faceti cum faci si cu actualul.
Tot munca, casa, discutii, plimbari, TV si altele de genul faci cu oricare.

Nu te duce nici unu pe Marte! Ca sa zici ca e asa ceva total deosebit.

| Mosotti a răspuns (pentru greece12):

De ras nu razi la comanda, razi in mod natural atat cat iti vine de la sine.
Cred ca ceva s-a schimbat el in unele privinte, acolo cred ca e treaba. Sau erau mici probleme de la inceput dar ea nu le vedea inca, si le vede acum.

Nu are ce sa se uzeze, ca si cu altul e la fel, ce crezi ca e altfel?! Rutina e cu oricare, servici, casa, masa, plimbat, ssex, ceva discutii, ceva uitat la TV si asta e viata zilnica.
Ca asa cum eu cu parintii ma inteleg bine de 44 ani si nu s-a uzat nimic, asa si relatia poate fi, singura dif in relatie e ca, cu parteneru faci si ssex, in rest la baza tot relatie intre doi oameni este.
Si daca e intelegere, dureaza la infinit, nu se uzeaza nimic.

| sabin89 a răspuns:

La mine a fost puţin diferit. La început n-am prea iubit-o, dar acum...acum o iubesc ca-n prima zi. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ca la nivel constient zici ca-l iubesti dar in subconstient ai inceput sa-ti pierzi interesul față de el sau a inceput sa te agaseze prezenta lui sau esti o fire nestatornica, care se plictiseste repede.

greece12
| greece12 a răspuns (pentru Mosotti):

Poate ca ai uitat cum e sa fii indragostit....rasul indragostitilor pleaca din inima si le rasare in ochi,pe buze,in fiecare fir de par,e modul lor de a-si striga fericirea,rad din nimicuri,ajunge sa se priveasca unul pe altul si dintr-un zambet ghidus se ajunge la hohote de ras,o vorba a unui trecator,un gest al vanzatoarei de inghetata,o hartiuta care zboara,orice de fapt,sunt motive de ras instantaneu!
Rasul si bucuria locuiesc in sufletele lor,sarbatoresc faptul secret ca sunt indragostiti si o fac cu cel mai luminos zambet si cu un ras cald si continuu de oameni fericiti!
Nici o legatura cu rasul fals,fortat,de complezenta sau,mai rau,cu rasul psihiatric! Mai ales la aceasta intrebare pe care o pune o fata indragostita...

Si,legat de rutina si uzura,te sfatuiesc sa intrebi o mama a patru copiii care se intelege inca bine cu sotul ei, cam cum e, e fericita, totul e ca in prima zi? Ca tot o relatie intre doi oameni este la baza, nu?

| Mosotti a răspuns (pentru greece12):

Pai da, daca se simt bine amandoi, rad de la sine.

Pai asa cum nu se uzeaza intre membrii ai familiei, sau intre mama si copii, asa nu se uzeaza nici intre mama si sot daca mergea bine treaba, daca nu mergea bine de mult, normal ca, crapa la un moment dat.
Deci depinde cum se potriveau.
Si rude, sot-sotie, mama copil, tata copil, toate-s relatii intre oameni, exceptand sexul pe care-l faci cu partenerul, e cam tot o convietuire impreuna.

Răspuns utilizator avertizat
| Aditu94 a răspuns:

Sunt doar simple stari, trecatoare care vin si pleaca, nu le lasa sa iti strice buna dispozitie ...in viata nu e totul lapte si miere, mai primesti si acreala. Situatia dintre voi doi e data de lipsa de comunicare, comunicati putin, nu o mai faceti ca inainte des..aceasta plictiseala treptat o sa duca la ceva neplacut daca nu iei masuri,anume unul din voi va sesiza acest lucru, o sa incerce sa remedieze problema si daca continua, o sa aveti de suferit, unul din voi.ori tu, ori el, unul din voi va pune punct si isi va cuta pe altcineva.e simplu,.dar. poti foarte bine sa discuti cu el pe aceasta tema si roaga-l sa te ajute sa depasesti aceasta situatie, ori mergi la un psiholog...cel mai bine e sa vezi unde s-a gresit de s-a ajuns in starea de fata.

| Daz01 a răspuns:

Pentru că monotonie.