| perfectgirl7 a întrebat:

De ce toată lumea e disperată după o relație? Aud mereu chestii din astea e greu să îți faci relație și nu stiu ce și cel puțin băieții toții de plâng, pe mine mă enerveză oamenii ăștia care umblă toată ziua după iubire și plâng că nu o găsesc mai bine și ar face și ei o carieră și ceva cu viața lor decât să stea să aștepte la relații și la fete.

6 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Pentru că asta se promovează, dacă nu ai relație, poți fi văzută într-o lumină negativă de oamenii limitați, crede-mă foarte multă lume e așa, mai pe toată lumea pe care cunosc, îi freacă grija că de ce nu am eu relație. La partea cu cariera să știi, că și împreună se poate realiza, dar foarte greu mai găsești pe cineva să nu aibă pretenții și să nu își dorească totul pe tavă. Deci în concluzie, cu relație sau fără zilele la fel trec, mâncarea aceeași gust are.

| perfectgirl7 explică (pentru Kufu95):

Eu mă refeream că dacă tot nu au relație măcar să își facă cariera și să nu se mai streseze atât degeaba, dacă nu ai relație asta e uni oamenii sunt făcuți să fie și singuri

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Din acelasi motiv pentru care si tu esti disperata sa fii intr-o relatie.
Altfel de ce te-ai desparti "încontinu" si ai lua-o de la capat cu alt tip?
https://www.tpu.ro/......de-6-luni/

De unde stii tu ca oamenii singuri nu isi construiesc o cariera?
Dragostea e ceva ce nu putem controla, dar parcursul nostru profesional, da!

| BitchInRedDress a răspuns:

Da de ce te autonumesti perfecta? laughing

| Kufu95 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Da, da, ea este fata aia de îi se părea aiurea că de ce nu îi cumpără "iubiți" nimic și răspunsul meu rămâne clar în acel caz, trebuie să și merite ca să primească ceva, nu așa pe ochii frumoși, ei nu au nicio obligație să facă asta, chiar sunt curios, dacă acel băiat orice, nu contează contextul, nu ar avea posibilitatea sau ar fi într-o situație critică, ea ar da bir cu fugiții? Acum îi se pare greșit că lumea se iubește, nu zic că într-adevăr multe relații sunt făcut din interes sau superficialitate, dar asta nu înseamnă că nu mai trebuie să existe niciuna.

| Kufu95 a răspuns (pentru perfectgirl7):

Dar de unde știi tu că nu au carieră? De unde ai tras tu concluzia asta?