Pentru că asta se promovează, dacă nu ai relație, poți fi văzută într-o lumină negativă de oamenii limitați, crede-mă foarte multă lume e așa, mai pe toată lumea pe care cunosc, îi freacă grija că de ce nu am eu relație. La partea cu cariera să știi, că și împreună se poate realiza, dar foarte greu mai găsești pe cineva să nu aibă pretenții și să nu își dorească totul pe tavă. Deci în concluzie, cu relație sau fără zilele la fel trec, mâncarea aceeași gust are.
Eu mă refeream că dacă tot nu au relație măcar să își facă cariera și să nu se mai streseze atât degeaba, dacă nu ai relație asta e uni oamenii sunt făcuți să fie și singuri
Din acelasi motiv pentru care si tu esti disperata sa fii intr-o relatie.
Altfel de ce te-ai desparti "încontinu" si ai lua-o de la capat cu alt tip?
https://www.tpu.ro/......de-6-luni/
De unde stii tu ca oamenii singuri nu isi construiesc o cariera?
Dragostea e ceva ce nu putem controla, dar parcursul nostru profesional, da!
Da, da, ea este fata aia de îi se părea aiurea că de ce nu îi cumpără "iubiți" nimic și răspunsul meu rămâne clar în acel caz, trebuie să și merite ca să primească ceva, nu așa pe ochii frumoși, ei nu au nicio obligație să facă asta, chiar sunt curios, dacă acel băiat, oricine random nu ar avea posibilitatea sau ar fi într-o situație critică, ea ar da bir cu fugiții? Acum îi se pare greșit că lumea se iubește, nu zic că într-adevăr multe relații există din interes sau superficialitate, dar asta nu înseamnă că nu mai trebuie să existe niciuna.
Dar de unde știi tu că nu au carieră? De unde ai tras tu concluzia asta?
De ce toată lumea e disperată după o relație?
baieti nu cauta relatie si vor sa faca sex gratis, daca voi fetele ati face sex cu noi cum am vrea noi nu ar intra nimeni intr o relatie, fetele sunt monogame ele cauta ceva de lunga durata pentru ca daca raman gravide ele au mai mult de pierdut + societatea te vede prost daca te lasi usor, de asta va mintim ca vrem relatii, nu spun ca nu am vrea si relatii dar hai sa fim sinceri, realisti
In psihologie se spune că ce urăști in alții,ai sub o formă sau alta și tu în tine.
Dar nu e ăsta baiu,tu știi mai bine.
De obicei,cei care fac astfel de chestii,ori au o stima de sine extraordinar de slabă și au nevoie de cineva care sa le crească stima de sine prin validare,ori au nevoie de cineva cu care sa facă sex și atât, ori pur și simplu caută cineva care să-i urce pe scara socială cat mai sus,tot pentru validare.
Dar chiar și așa problema nu e că bărbații/băieții se plâng,problema e că deși oamenii au nevoie sa fie ascultați,foarte multi dintre ei nu sunt capabili sa asculte pe alții la rândul lor.
Ori când o relație nu este echilibrata,apar și frustrările.
Eu as spune că femeile se "plâng" de foarte multe chestii într-o zi, dar o fac nu pentru a face capul toacă celuilalt, ci pentru a fi validate și înțelese, lucru care nu poate fi făcut de oricine, din păcate.
Te rog nu mai generaliza. Nu toată lume e disperată după o relație sau după relații în general, sunt și destule persoane pe care nu le interesează prostiile astea (opinia mea). Eu personal mă număr printre aceștia. Sunt bărbat ApothiAroAce și nici nu vreau să aud de relații!
Pentru că nevoia asta e cea normal și instictiv la oameni. Pe de altp parte, oamenii disperați la asemenea nivel dupa relații sunt cei care nu se pot iubi pe ei și nu-și iubesc viața așa că au impresia că doar printr-o astfel de iubire vor fi împliniți. Dacă iubești ceea ce ai deja: carieră, familie, prieteni, animale, experiențe etc., o relație e o adăugire în viața ta, nu o nevoie atât de mare.