Ti-ai raspuns singura: de disperate.
Stima de sine scazuta, nu au incredere in propriile forte, nu au educatie, nu le duce mintea, exemple din familie, din Mass Media (nu mai dau exemple de papusi gonflabile) etc
Pe de alta parte, femeile educate, cu cariera, care stau pe picioarele lor fara carje de barbati sunt vazute ca "periculoase". Daca mai sunt si frumoase, arata bine, da lumea cu pietre in ele. Scurtcircuiteaza creierele barfitorilor
Asa este moda ca si alea cu bot de rata, de ce au botul ala de rata? Ca asa era, nu mai stiu daca mai e la moda, dar cei prost si rau, mereu se gasesc adepti
Daca nu ai barbat, sau femeie, esti vazut drept pacalici, neputiincios, slab, perceptie de turma, asa ca trebuie sa fii in rand cu turma, oile, scuze, oamenii voiam sa zic.
Nu conteaza ce berbec ai casa sau oaie, tu trebuie sa fii in relatie, asa esti considerat de cei multi normal, chiar daca nu-ti place, trebuie sa se auda behait de oaie in jurul stanei
Pai unele femei se simt singura asa cum unii barbati se simt la randul lor singuri
Cunosc si eu cazuri. De femei la 40+ care se vaita ca sunt singure si ca vor " relație". Pentru mine asta este cel mai mare redflag. Pentru ca ele nu vor dragoste bazata pe conexiune emotinală, prietenie si afectiune si loialitate ( pentru ca asta inseamna dragoste cu adevart) Ele de fapt se vaita ca barbatii ft atractivi sau bogati sau ambele, nu le vor! Sau doar le tavalesc cateva nopti si după aia pass. Nu este nimic în neregulă ca si femeie sa îti doresti bărbat frumos si bogat, dar problema este ca ăia au si ei pretentii, vor femei frumoase si decente pentru relatii pe termen lung sau căsatorie.
Disperatele alea vor sa fie intretinute, de aia vor o relatie cu un barbat cu bani, evidnet.
O femeie serioasa nu este niciodata disperata, fiindca nu vrea sex pe bani, ci vrea un barbat care sa-i ofere iubire, dragoste, casatorie, viata lunga si fericita impreuna.
Pai barbatii aia nu cauta unde trebuie, sau cauta doar "tavaleala" cum spui tu. Sunt femei frumoase si decente si la 40+, dar nu le gasesti in club.
Barbatii frumosi si bogati cauta femei tinere si frumoase. La fel cum femeile frumoase cauta barbati frumosi si bogati. Totul este o tranzactie. Asta este " dragostea"
Nu am un fix! Se numeste biologie si observatie a realitatii! Ca dragostea sa apara este nevoie de atractie sexuala. Si ca atractia sexuala sa apara este nevoie sa fii atractiv. Si ca sa fii atractiv ca si barbat este un standard, pentru ca femeile au aceleasi preferinte ( inalt, lean si fata de pretty boy). La barbati preferintele sunt diverse. La unii le plac piticele, la altii alea inalte, sani mari, sani mici, fit sau cu forme si chiar grasute. Mie personal imi plac tipele cu mom bod gen mai grasute asa
Bravo tie!
Discutia era ca barbatii atractivi SAU bogati nu vor femei de 40+
Cand spui ca "Barbatii frumosi SAU bogati cauta femei tinere si frumoase" e un bias.
Te asigur ca exista barbati atractivi SAU bogati care cauta partenere cu care sa aiba ce discuta. Rar gasesti asa ceva in intervalul 18-20 de ani. Iar o femeie inteligenta poate arata bine chiar si la 40+. Nu trebuie sa aiba 20 de ani.
Intelegi?
Barbatii care cauta PARTENERE, nu tavaleala.
Cred ca mai degraba barbatii sunt aia disperati dupa femei si nu le lasa in pace.
david83 întreabă: