| Miruna0909 a întrebat:

De ce unele mame sunt atat de prefacute? Cand mergi cu cineva strain, se comporta atat de frumos cu tine, iar in privat te abuseaza psihic, emotional.

19 răspunsuri:
| Miruna0909 explică:

Mergeti*

| Smmo a răspuns:

Ca sa nu fie acuzate ca sunt mame rele, cu urmarile care decurg din asta, de la simple opinii la reclamatii sau ceva mai mult. Mai depinde si de interesul pe care il are mama la persoana cu care va intalniti si relatia pe care o are cu ea.

| FindMyName a răspuns:

Alea nu sunt numite mame, niște scorpii!
Care au făcut sex din pofte și totuși a apărut copilul.iar acum în loc sa aibă grija de el, îl abuzează! Îmi e mila de copii care au parte doar de rău din cauza mamelor.
O femeie care chiar își dorește un copil, are grija de el ca pe ochii din cap. Nu ca prăpăditele acelea care strica un copil nevinovat.

| Hyperion7 a răspuns:

Mă gândesc că ele pun preț pe aparențe,iar pentru a nu-i fi patata imaginea fata de ceilalți, cu proprii copii se comporta nașpa, iar cu alții frumos.
Din păcate cazurile sunt destul de multe, iar "educația" asta este una tipic comunistă. Practic oamenii să fie ca niste roboței fata sentimente, dar pentru care aparenta e mai importantă decât esența.Sunt sigur că ai auzit macar o data vorba "Ne aud vecinii" sau "Ce-o să zică x ruda".Ei, aici vorbește comunismul din eihappy

| Miruna0909 explică (pentru FindMyName):

Adica vrei sa zici ca acele mame nu aveau planificat sa faca copilul, dar din greseala s-a intamplat? si din cauza asta sa se comporte asa urat cu el?

| Ilovedinero a răspuns:

Sunt parinti toxici si din cuvantul toxic intelegi tot.Vor sa aiba acea insigna de mama model si de toate rahat-urile dar nu se gandesc la ce simte copilul lor

| FindMyName a răspuns (pentru Miruna0909):

Cam așa ceva, astfel nu îmi explic răutatea față de copil! Cu ce e vinovat copilul ăla?

| Miruna0909 explică (pentru FindMyName):

Daca era pe primul loc educatia sexuala si nu religia, nu se ajungeau la atatea greseli

| sammie a răspuns (pentru FindMyName):

În 90% din cazuri copiii au ieșit din greșeală.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu cred!
Probabil ca atunci cand aveti pe cineva in vizita nu vrea sa te faca de rusine, de aceea nu te critica, ca-i femeie desteapta.
Rufele murdare se spala in familie, nu de fata cu musafiri.
Vad ca ai 18 ani, deci ai putea s aintelegi acest lucru, ca esti ditamai femeia.

| sammie a răspuns (pentru Miruna0909):

Stai sa ghicesc, ești și tu un homosexual care nu dă doi bani pe religie. Și, se ajunge la copil deoarece ele cred ca e mai " cool " și " mișto " să facă sex fără prezervativ, nu pentru că ele nu știu că se ajunge la copil.

Dar copilul, tot din greseala ajunge, multe nu vor copii.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pai, rufele nu se spala in public.
Ar fi mult mai rau sa te abuzeze emotional de fata cu strainii.

| Miruna0909 explică (pentru sammie):

Nu te ajuta cu absolut nimic religia. Sunt atatea cazuri de oameni care se inchin ca obsedatii, iar apoi apar probleme de sanatate, accidente, etc

| dullcat a răspuns:

Unele persoane pur si simplu nu sunt facute sa fie parinti, dar tot fac acolo copii din motive egoiste. Daca te regasesti in cazul de fata, suna la telefonul copilului.

| Miruna0909 explică (pentru dullcat):

Nici in ei N.as avea încredere, sincer
Oricum am 18ani

Tu crezi ca Dumnezeu da numai ce vrei tu? Crezi ca daca ii ceri o casa, iti va pica din cer? Dumnezeu îți da lecții, si daca te inchini si te rogi mult iti da si ce iti doresti. Se vede ca nu prea mergi la biserica.

Se vede ca ai 18 ani. Nu esti asa intreg la minte ca sa intelegi relgia si ce vrea Dumnezeu sa spuna din lectiile pe care ti le da.

| petrisor23 a răspuns:

happy Acest lucru e valabil cu toti oamenii, nu numai cu "mamele". Toti avem o masca, dar uneori cade si iese la iveala adevarata fata a persoanei. Daca le permiti si copii devin experti in santajul emotional.

Întrebări similare