| IoanaDeea24 a întrebat:

De ce unele persoane își aleg partenerul doar că îi place cum arată și nu pe personalitate?

9 răspunsuri:
| HarryM77 a răspuns:

Pur și simplu e atractie fizica

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Nu știu. întreabăi pe ei...

| Hyperion7 a răspuns:

"ce e frumos și lui Dumnezeu îi place" sau ii poți zice atracție fizică. Insa asta nu denotă neapărat că un trup frumos și un chip frumos nu poate ascunde niste intenții și comportamente sadice.
Mare atenție la asta!
Sau mai este situația aia in care persoana devine plina de ea și consideră că nu merită doar un/o iubit/ă,ci mai multi/e,că na.
Daca e să mă întrebi,prefer un suflet care să mă iubească, dar sa arate mediocru, sa zic, decât unul frumos care mă neglijează, dar fiecare are dreptul la liberul arbitru și fiecare face cum crede mai bine big grin

| Simpatic a răspuns (pentru Hyperion7):

Este corect ce zici dumitale, in adolescenta am avut o iubita care arata HOT, imi era teama la vremea aceea ca mi-ar sufla-o vreunul.
De atunci vorba lui spike "ma combin cu urate sa-mi tina de urat", si mai stiu si vorba din targ "Ce e frumos nu e doar pentru tine".

| Hyperion7 a răspuns (pentru Simpatic):

Absolut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru că sunt superficiale și se uită numai la ce izbește ochiul.

| relian a răspuns:

Pentru ca is oameni normali, doar anormali aleg partener dupa alte criterii, sau cei materialisti laughing

La caracter, personalitatea ce spui te uiti, vezi dupa ce treci de pasul asta, atractie, pentnru ca fara sa te atraga, nu poti ajunge sa afli ce personalitate are.

O persoana care nu te atrage fizic, daca si tu cauti aceiasi chestiue, atunci nu va urma alti pasi, nici nu vei ajunge sa stai de vorba cu acea persoana.

Daca esti cum am spus anormal, daca esti defect si nu esti curioasa de partea asat sexuala, atunci da vei cauta sa afli direct ce mascul este.
Dar nu stiu de vei ajunge si asa, doar daca vei gasi unu la fel ca tine.
Cam asa functioneaza lucrurile in lumea vie, indiferent ce specie este, tot are la baza atractia, toate organismele cauta parteneri cit mai aratosi, mai puternici, deci totu se rezuma initial la fizic, restul mai tirziu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru că "unele" persoane sunt extrem de artificiale pe scurt. De aceea.

| liliana77any a răspuns:

Pentru ca asa genereaza filmele romantice, fata mereu ramane cu cel mai frumos baiat.