| lenutza001 a întrebat:

De ce uneori viata este dura cu noi?
...si cel mai dureros este ca persoanele iubite nu ne inteleg!

20 răspunsuri:
| iYuuki a răspuns:

Asta-i viata. Trebuie sa stii sa te descurci si sa treci si de greutati.

| lenutza001 explică (pentru iYuuki):

Da dar sunt cauze si zile cind nu mai ai putere sa continui!

| Cosminovici18 a răspuns:

Buna! Chiar daca viata te loveste si te doare...nu te lasa batut incearca cauta sa treci mai departe pentru ca aceste dureri pe care ni le ofera viata cu noi poate nu la toti sau nu tot timpul trebuie ocolite dar nimeni nu-ti sopteste ca ceva va fi dureros in urmatoarele 24 de ore trebuie sa fii pregatit pentru orice si sa treci peste orice daca nu poti incerci te straduiesti daca nu stii inveti daca nu vrei viata te calca in picioare!

| Marya6329 a răspuns:

Viata de cele mai multe ori se "joaca" cu noi si ne pune la incercari foarte grele, dar asta este cursul ei.Momentele grele poate ca sunt din ce in ce mai des, dar tu arata ca esti puternica si incearca sa treci peste toate cu zambetul pe buze.Nu uita: tot ce nu te omoara te face mai puternica.Be happy!

| lenutza001 explică (pentru Cosminovici18):

Mersi mult pentru sfat o sa incerc sa-l pun in aplicare!

| lenutza001 explică (pentru Marya6329):

Mersi!

| Marya6329 a răspuns:

Si in legatura cu partea cu persoanele iubite...o sa treci prin multe clipe si o sa simti ca esti singura si ca nimeni nu te poate ajuta.Cei dragi nu te inteleg tot timpul pentru ca, probabil nu au trecut prin ce treci tu, dar totusi sunt alaturi de tine chiar daca nu iti arata asta:X:X:X

| Cosminovici18 a răspuns (pentru lenutza001):

Daca numai ai puterea incerci pana obosesti pana te inrosesti la fata! nu trebuie sa te lasi batuta doar ca ai incercat sa treci peste si nu ai putut! Nu exista: Nu pot si nu stiu si daca nu poti te ajutam daca nu stii te invatam! Asta e viata si buna si rea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spui ca persoanele iubite nu ne inteleg dar tin sa te contrazic... Dumnezeu ne intelege si daca ii cerem ajutorul sau un raspuns la o intrebare, El intr-un fel sau altul ne va ajuta. Oamenii sunt diferiti la caracter asa ca nu te astepta sa te inteleaga.

| lenutza001 explică (pentru anonim_4396):

Dar sunt o fire firava si toate vb care mi sea dreseaza uritte ma ranesc si asta ma doare.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu este numai dură dar este și o curvă cu două fețe care ne mai și răpește persoanele dragi pe vecie!
Pa, pa.

| lenutza001 explică (pentru Legiuitoarea):

Mersi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru lenutza001):

Te cred.dar de ce trebuie sa ne pese ce zic altii?! Eu sunt bolnava si cand ies afara oamenii isi fac cruce cand ma vadlaughing dar crezi ca imi pasa?! Nuuuuu...

| lenutza001 explică (pentru anonim_4396):

Ma bucur ca ai taria asta de caracter...esti bravo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru lenutza001):

Si tu ar trebui sa fii la fel...ce crezi ca rezolvi daca te consumi? nimic! Oamenii au gandiri diferite, perceptii diferite si de aceea nu te pot intelege si uneori te judeca.

| Seether a răspuns:

Mda, viata poate fi si dura cu noi. Nu numai "lapte si miere". Asta e... Nu prea ai ce sa-i faci. Decat sa incerci sa treci peste, stiu ca e greu, dar "incercarea moare n-are". Si faza cu persoanele iubite : Te-nteleg...

| MensSana a răspuns:

Draga lenutza001. Relatiile de dragoste se cladesc de 2 persoane care se respecta si au o legatura emotionala foarte puternica. Esti sigura ca este persoana potrivita?

| harciog a răspuns:

Nu inteleg mai cum una ca tine a trecut prin doua razboaie si toata omenirea e asa de hida incit sa nu-i acorde compasiune.Doamne fereste, cita suferinta.

| ostea a răspuns:

Viata isi urmeaza cursul insa noi suntem cam duri...cu noi insine. De ce oare? Pentru ca actionam in felu nostru de a fi...gandim, simtim.

Totul este de felul cum vezi situatia respectiva, insa incearca sa o privesti din toate planurile si o sa observi ca fiecare pozitie este mai altfel.

Suferinta isi are si ea rostul in drumul pe care il parcurgem...

Incearca sa te intelegi pe tine insati si apoi sa lasi pe cei din jur sa te inteleaga, poate ca atunci cand te vei intelege pe tine insati nu o sa mai ai nevoie de intelegere.

Lasa totul sa curga prin tine, lasa durerea sa plece nu o mai tine... ELIBEREAZ-O!

Ganduri luminoase.

| Marya6329 a răspuns (pentru lenutza001):

Pentru putin...imi face placere sa ajutbig grin

Întrebări similare