Pentru ca la unele persoane asa este stilul de viata si fiecare avem alte preferinte
Sper ca te-am ajutat
Da avem late preferinte dar sa stai toata ziua cu aceeasi oameni eu m-as plictisi
Pentru ca vor sa isi umple timpu cu ceva, si cel mai bun mod pe care il considera ei e petrecutu cu prietenii
Asta e punctul meu de vedere: Pentru ca le face placere sa-si petreaca timpul cu acele persoane, si le contidera niste persoane speciale cu care ii face placere sa stea... bine acum numai tu stii care raspuns e cel mai bun.
Omul este un mamifer gregar, care taieste in grupuri. Cultura si civilizatia umana se bazeaza pe grupuri si pe ajutor reciproc. Starea normala a omului e de a fi sociabil, de a se asocia cu alti oameni. De asta.
Cum eu si tu stam pe TPU si discutam prin intrebare/raspuns, (socializam)dar nu avem o mare placere in a sta cu " prietenii" pentru ca nu ne potrivim la niciun nivel cu ei, ei prefera sa stea cu prietenii pentru ca au multe lucruri in comun si le place sa isi petreaca timpul cu oamenii potriviti. Daca ai avea un amic-doi, pasionati de aceleasi lucruri ca si tine, ai sta toata ziua cu ei.
Nu as sta toata ziua cu nici un prieten ore in sir ca m-as plictisi si plus nu am timp sa stau toata ziua cu prietenii care cand sunt cand nu sunt!
Daca ai sta toata ziua cu o persoana distractiva, care mereu te surprinde cu ceva nou, nu ai cum sa te plictisesti.
daca da, inseamna ca esti tu plictitoare/plictisitor sau ai alte probleme.
Elly, citez din mine
"Daca ai avea un amic-doi, pasionati de aceleasi lucruri ca si tine, ai sta toata ziua cu ei."
Daca ai avea timp si daca ai avea prieteni si daca prietenii ar fi mereu prin preajma, asta ai face.
Ca nu ai cum, nu ai timp, nu ai cu cine...te inteleg. Dar putem face un exercitiu de imaginatie. Si nu te-ai plictisi, cum nu te-ai plictisi nici de iubit/iubita (nu imi dau seama dupa nume daca esti fata sau baiat). Pe unii oameni ajungi sa ii simpatizezi atat de mult incat uneori nu ai mei vrea sa te desparti de ei. E un lucru normal, atasamentul, admiratia, placerea, curiozitatea, te tin langa oamenii tai. Poate nu i-ai cunoscut inca, dar ii vei cunoaste. Probabil nu esti felul de om care iubeste dansul.Nici eu.
anonim_4396 întreabă: