Nu stiu, nu putem gasi o explicatie la multe din lucrurile astea. Intrebarea ta m-a ravasit total...
Speranta ca iti faci datoria in domeniul dorit muncind iar de acolo vin alte capricii care ti le faci cu salariul tau.
Fiecare cu norocul lui, viata are suisuri si coborasuri, va veni si vremea cand vei fi fericit si implinit! Tuturor le vine randul!
Trebuie sa incerci sa mergi mai departe pentru tine. Daca tu nu te ajuti si nu te respecti atunci nu o s-o faca nimeni.Din contra, cand esti jos o sa fie cel putin unul care o sa te mai loveasca o data sa fie sigur ca nu te mai ridici.
Eu una zic sa privesti inainte si cu capul sus nu pune tot ce ti se intampla la suflet! dumnezeu le doamenilor si bune si rele si sti ca dupa orce rau vine si fericire! Nu poti decat sa iti vezi treaba ta...si sa treci peste toate cu capul sus
Smiley
Da, Dumnezeu cu siguranta e bun...stii,era o poveste.
era un om foarte bogat mai demult, iar satana i-a spus la Dumnezeu ca daca el se baga in viata omului si ii strica viata, nu o sa mai creada in Dumnezeu asa ca Dumnezeu la lasat sa se convinga.Satana a intrat in viata lui, i-a omorat toti copii, nevasta si l-a imbolnavit pe el de o boala crunta, dar omul nu a incetat sa creada in Dumnezeu iar Dumnezeu i-a dat alti copii, alta nevasta, de 10 ori mai bogat si sanatos tun.
Crede in Dumnezeu spera si roaga-te.
Nu sunt eu cine stie ce credincios si bla bla, cred in Dumnezeu dar pacatuiesc si eu...injur,beau de toate...dar cred in el si ma rog la el in fiecare zi
Pff... eu nu beau nu injur, nu fumez, si nici nu cred in dumnezeu, si am o viata mult mai interesanta decat a ta
pace
Ei bine, nu trebuie sa iti plangi de mila, nu lasa pe nimeni sa te compatimeasca, priveste mereu inainte, zambeste cand ar trebui sa plangi, fi puternic si nu renunta la nimic. Asta fac eu de ani de zile, e usor de zis si greu de facut, dar cu timpul nu mai conteaza. Nici eu nu am o viata prea fericita, si am numai 15 ani, parintii m-au lasat la rude cand eram mica si ei au plecat in Italia. Bunicii ma pasau unii la altii, si na, nu stateam prea mult la cineva. apoi au venit ai mei si m-au luat cu ei acolo, unde toti copii isi bateau joc de mine numai pentru ca eram romnca... Venita inapoi in tara mi-a fost greu si nici acum nu am prieteni prea apropiati, ci m-ai degraba m-au tradat si m-au lasat balta.
Asa ca nu mai sta si iti plange de mila, fa ceva sa schimbi situatia!
D-zeu nu e bun si nici rau, el e indiferent. Si asta pentru ca nu exista. Deci sa nu te mai astepti niciodata ca viata asta sa fie corecta cu tine, sau cu oricine altcineva. Pur si simplu asa e viata, o lupta fara rost de multe ori.
Iti recomand sa-ti faci prieteni, prieteni sunt sinnguri care ne pot ajuta sa trecem peste asemenea situatii. Prietena te-a parasit? O sa gasesti alta, "are balta peste". Probleme de sanatate? La asta nu te pot ajuta, nu sunt medic. Nu te descuraja, bucurate de viata care o ai, ar putea fi si mai rau.
Esti baiat? eu am trecut prin acelasi lucru numai ca tata s-a despartit de mama cand eu aveam 3 ani. si acum am mai am cateva luni si fac 16. eu am fost la fel dar eu sunt total fericit pe oricine ai intreba de unde sunt eu.o sa-i vezi cum o sa-ti spuna ca el mereu zambeste si ca e un baiat cuminte foc... sfatul meu e sa-ti faci pr. sa incerci sa treci mai departe. si sa nu te mai gandesti. viata e un lucru intortochiat. fie ca esti sau nu suparat incearca sa zambesti mereu. nu vreau sa deviez de la subiect. dar nu trebuie sa fii suparat. eu am o vorba. mortii cu mortii si vii cu nevasta mea si varul meu si-a pierdut tatal cand era mai mic. pe la 7-8 ani.dar si ala zambeste ca sta in preasma mea. frate daca vrei sfaturi sau daca nu ai cu cine vb. adauga-ma pe mess cristi_cristi5448. si o sa te invat sa fi fericit pentru. ca viata merge inainte si nu are rost sa fi trist. pentru ca este si scurta. oricum sper ca te-am ajutat. si crede-ma ca te inteleg. inainte sa se desparta mama de tata. bulangiu ala a vrut sa o violeze... si eu am luat o galetusa dinalea cu forme de jucat in nisip si l-am lovit. dupa a plecat. ca venea politia. in fine. Cu placere succes.
Frate iti dau un sfat.nin viata fiecare om are suisuri si coborasuri.mai bine nu asculta sfaturile altora, fiecare isi da cu parerea. tu trebuie sa te asculti pe tine. fa ce iti cere inima ta nimeni nu e capabil sa iti dea sfaturi sau sa judece... eu daca vorbesc de cineva mai intai ma uit la mine, in fine fii tare si ascultate pe tine. toti avem probleme in viata.
Oamenii sunt niste fiinte fragile. Noi practic suntem niste pioni pe o tabla de sah. De aici multi pentru a indura greutatile sau aventurat in religie. Din punctu meu de vedere ar trebui sa iesi in oras, intr-un club sa te simti bine si sa te prefaci ca in acea zi totul e perfect, sa nu iti pese de nimic, poate vei cunoaste o persoana care te va aprecia si care te va intelege. Un astfel de lucru nu ai cum sa-l regreti.
Da, trist, dar trebuie să găsești puterea de a merge mai departe și puterea aia e în tine.
Încearcă să excelezi în ceva. Dacă iubești cartea, studiază, dacă nu, caută-ți o meserie bunicică (asta dacă ești major) și pe parcurs multe se vor schimba.
Îți doresc mult noroc!
Ridici capul sus si pune-ti o dorinta pe care sa ti-o indeplinesti singur cu timpul. Viata e o combinatie dintre rau si bine. E plina si de lucruri bune si de lucruri rele sau mai bine zis, oameni rai si oameni buni, care vor face parte din viata noastra fie ca vrem, fie ca nu vrem. Dumnezeu exista, nu trebuie sa ai indoieli.
K. ai probleme. nu spui ce varsta ai dar ti-ai expus aici problemele de la 2 luni si pana in prezent. adevarul e ca dragostea e ceva puternic. dar ce ar trebui sa iti spunem noi? sa te compatimim? poate te-ar mangaia pe moment dar nu te-ar ajuta defel. sa te incurajam? am auzit de multe ori (chiar si peacest site)fraze de genul "nu imispuneti sa merg mai departe, sa uit...
revin cu intrebarea: ce iti doresti de fapt in acest moment?
Buna
Fiindca ai pomenit de Dumnezeu... Iti da cat poti duce, nu e bodyguardul tau, si El te slefuieste pana devi pe placul Lui, te incerca, te invata prin lucruri ca astea.
Nu prea stiu ce sa iti spun. Tuturor ni se intmpla astfel de lucruri, dar priveste partea buna, priveste viata din cealalta perspectiva. Sa sti ca viata nu e cruda, e asa precum esti si tu, ne reflecta sufletele.
Eu asa tind sa cred, oricum numai bine!