| Sfinnx a întrebat:

De fel eu sunt o fire mai timida(foarte timida),neindemanatica, putin mai baietoasa, nu prea sunt atenta cu cei din jur.Problema e ca, in vara sau poate si mai repede ma voi intalni cu prietenul meu, care este cu 3 ani mai mare decat mine.
Problema este ca... imi este frica.Adica stiu ca o sa ne sarutam, dar imi este frica pentru ca asta nu este punctul meu forte.Nu am sarutat nici o data cu limba sau chestii de genu.dekt un smooch sa zic asa ><
Ma gandesc ca poate nu o sa ii placa sau nu stiu, dar nu prea ma simt pregatita.+ de asta. am si o mica pb. cu dantura, adica. caninii mei sunt gen ca la vampiri. Poate ati mai vazut cazuri. eu port aparat dentar[demontabil]
Ce ar trebui sa fac? cum ar trebui sa ma comport?
Ce ar trebui sa fac in momentul in care ma saruta?
va rog sfaturi cv. Dau funda pentru cel mai bun sfat.

Răspuns Câştigător
| DakotaRoyse a răspuns:

Off, stai liniştită că totul va fi atât de firesc şi normal şi va veni de la sine că nu o să îţi dai seama ca ai făcut ceva conştient laughing Nu trebuie să te gândeşti la asta. Dacă crezi că aparatul dentar te va deranja, dă-l jos (dar dacă nu ştie până acum că porţi, să îi spui atunci că în general porţi), dacă nu, lasă-l acolo. Important e să ai o respiraţie proaspătă şi buzele hidratate (că nimănui nu-i place să aibă primul sărut "uscat").
Când te sărută, dacă îţi place sau nu, lasă-l să ştie să îţi place sau nu. Ori îi spui direct, dar având în vedere timiditatea de care ai spus, cred că va trebui să comunici mai mult non-verbal, adică: dacă îţi place, poţi face tu pasul să introduci "limbuţa" laughing, dacă nu îţi place, nu îl lăsa să te pupe prea mult. Orice-ai face, tot va trebui să şi vorbeşti cu el despre asta, la un moment dat.
În concluzie, stai liniştită happy

11 răspunsuri:
| Gina1234 a răspuns:

In primul rand trebuie sa fii tu insati sa nu te matai ca sa zic asa. Iar cand te saruta trebuie sa fii calma ca si cum asta ar fi punctul tau forte. NU trebuie sa-ti fie frica pentru ca daca te iubeste cu adevarat o sa treaca cu vederea niste probleme dentare sau chesti din astea marunte... Funda?

| LukaRaw a răspuns:

Pai,daca esti cu el, inseamna ca te place asa cum esti, deci sa nu-ti faci griji in privinta dintilor etc....la sarut, trebuie sa te lasi purtata de val, deoarece o sa vina totul de la sine.fi increzatoare, si prinde curaj big grin

| supradozadenebunie5 a răspuns:

Uite pentru linistea ta ai putea sa iti dai jos aparatul dentar cand te intalnesti cu el, majoritatea au problema cu sarutul este ceva perfect normal sa iti faci griji, sa ai emoti dar iti spun ca nimeni nu s-a nascut invatat, nu cred ca s-a inventat inca o regula pentru sarut sau cum ar trebui el sa se desfasoare, nu exista o tehica anume.Este o chestie normala care vine de la sine trebuie sa faci ceea ce simti tu si in mod normal cand vine vorba de sarut baiatul conduce adica trebuie sa te lasi condusa de el practic, sfatul meu este sa te lasi purtata de val, sa nu iti mai faci griji si ai sa vezi ca te vei descurca de minune

| stephanixx a răspuns:

Nu e ca nu stii sa saruti e chestie din instinct si o sa vezi ca nu-i asa greu pai fii si tu mai sensibila si comportatea nu din prima spune da mai refuzal si atragel cu priviri gen wow, e sexy si care-i problema cu dinti asta e fiecare cu defectu lui eu port ochelari si crezi ca mi-a zis cineva ceva cand ma saruta si daca nu o sa-i placa si o sa zica ca pleaca sau te respinge inseamna ca nu e un baiat cu bun simt e genu de baiat care se da mare si tare sper ca intelegi, daca face lucruri naspa eu spun sa-ti cauti pe altcineva ca fiecare invata din greselii :*

| Sfinnx explică:

Aparatul dentar pot sa il dau mereu jos. si nu il port in public decat acasa.

| mona a răspuns:

Comporta-te cat mai natural si sa nu fi stresata, restul vine de la sine

| PassingBY a răspuns:

Nu ar trebui să îţi faci astfel de probleme. adică e normal, nu zic nu. Doar că este probabil să te pierzi în detalii de genul ăsta şi să nu te bucuri cum se cuvine de primul sărut. El o să se întâmple firesc. Ai să vezi. Vei şti exact ce şi cum să faci. Nu există lecţii pentru un ''sărut perfect''. Lasă-te purtată de situaţie şi ai să vezi că totul va fi bine. happy

| Melancolică a răspuns:

Dacă aveţi sentimente reciproce, de ce un sărut ar trebui să strice totul dintre voi? Spune-i că nu ai aşa multă experienţă în a săruta pe cineva şi el (cred) o să te înţeleagă. În orice caz dacă nu ştii te ''învaţă'' el.
Baftă!

| Sfinnx explică (pentru Melancolică):

Imi e rusine sa ii spun. poate o sa ma priveasca cu alti ochi sau," sa ma invete" mi se pare ..jenant intr-un fel.

| Melancolică a răspuns (pentru Sfinnx):

Mi se pare puţin aiurea ce spui, să nu spui persoanei iubite ce ai pe suflet de frică că o să te ia la mişto? Până la urmă toate astea sunt trecătoare şi dacă ţine la tine trece peste orice defect al tău, iar dacă nu mai sunt şi alţi băieţi pe lume.
Baftă!

| DANIEL72 a răspuns:

Cand te saruta sa nu uiti sa deschizi gura rolling on the floor