| UnchiulRamiz a întrebat:

De ce își plâng unele persoane de mila? Gen, eu îs smecher nu ma vad co oricine. Dar la o adică spun ca se sinucid de singurătate. Abordare greșită, nu te crezi mai bun aiurea ca altul. Nu dau nume, dar suferiți grav și va mai mirați ca viata e grea. Mai ceva ca vipurile, cine se aseamănă se aduna. Asa persoane sa nu ma mai caute, ca nu le port mila

15 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Pai e clar de ce, pentru ca acel om tocmai pentru ca zice ca nu se vede cu oricine, ramane singur! Normal ca e o abordare gresite, trebuie sa incerce sa vada cum este omul ala, poate e okey, se inteleg, se plac, se respecta, nu conteaza studiile, rangul si alte prostii din astea.

Si se crede mare smecher (desi nu e), pana ajunge sa se sinucida de singuratate din prostia lui.
Ptr ca un om cu adevarat smecher, sta de vb cu oricine, si vede apoi daca se intelege cu acela sau nu, incearca, nu desconsidera pe nimeni.

Si asa nu mai ajunge sa se suicideze de singuratate, ca e imposibil sa nu gaseasca pe cineva compatibil.

Dar multi fraieri sunt pe lumea asta care se cred buricul pamantului. Chiar si la parteneri pentru cuplare, vezi acel om, poate are calitati, poate e un om de calitate, nu respinge din start "nuuu ma vad domne cu ala sau aia".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fi bărbat și asumati de cine e vorba? Daca te referi la mine eu am cu cine sa ies, am un tovarăș din liceu, iar aici pe TPU e plin de nebuni, persoane care nici poza cu ei nu își pun sau nu au curaj să spună de unde sunt am întâlnit specimene de astea și mai erau și tari în tastatura când în colo erau paranoice

| Lioana a răspuns:

Pai daca te vezi cu oricine e bine? Înseamnă ca te intalnesti cu persoane care nu iti plac doar pentru a nu fi singur. Ca urmare, acea relatie nu va dura mult si o vei lua din nou de la inceput, avand inima franta, sau lasand in urma inimi frante.

| UnchiulRamiz explică (pentru Lioana):

Nu ma refer doar la relații, dar nu e prea ok ce spui tu

| and0ra a răspuns (pentru anonim_4396):

Parac ieri erati prieteni, ce s-a intamplat? laughing

| UnchiulRamiz explică (pentru and0ra):

El e smecher, nu ma pun eu cu el. Nu zic de câte ori o spus lucruri ce nu erau publice. Mai bun ca mine nu e, eu sunt om măcar. El într-o zi plângea ca se sinucide, acum el e selectiv, vrea doar cu fete sa se vadă. E cu 2 fete, de îl întrebi nu știe sa zică care e adevăratul el. Oare de ce are n nick uri aici? Eu nu sunt fals ca el. Sa fie cu smecherii lui, ajutor asa om nu îți dă niciodată. Se mai mira ca e lumea cum e... Sunt și fete care au 2 fete, în final te jignesc și batjocoresc. Asta e educație? Numai zmei sunt pe aici

| and0ra a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Nu pot sa imi dau cu parerea ca nu sunt de foarte mult timp aici si nu cunosc persoanele din punct de vedere personal ¯\_(ツ)_/¯
Daca va cunoasteti poate ar fi mai bine sa va discutati pe privat neintelegerile si sa va impacati daca e cazul.

| sofisis a răspuns:

A nu vrea sa socializezi cu oricine nu este dovada de aroganta. Este ceva normal. Nu ai cum sa te intelegi cu toata lumea. Si mai sunt si cazuri de tulburari sociale sau mentale. Sunt oameni care au zeci de prieteni dar se sinucid pentru ca se simt singuri.

| UnchiulRamiz explică (pentru sofisis):

E nu, e șmecherie. Mai ales când respectivul cauta sa se sinucidă ca e singur. Nu e smecher dacă nu vrea sa cunoască pe cineva? Mai și spune public chestii confidențiale. Eu nu sunt smecher, deși pot fi ușor. M am lămurit cum îs unii, nu ajuta din șmecherie și aroganta pe unul cu nevoi.

| sofisis a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

In majoritatea cazurilor smecheria si aroganta sunt scuturi sau masti. Asta ca sa stii si sa nu mai judeci tu atat de usor pe unul si pe altul.
Dar sunt si cazuri in care efectiv nu empatizezi cu un om. Eu, daca nu imi place moaca ta, nu socializez cu tine. Punct. Daca asta ma face aroganta sau smechera aia e. Nu sunt obligata sa stau cu persoane care nu au nici o legatura cu mine sau care imi displac. Exista oameni care imi dau un vibe atat de negativ inca din primele minute, incat efectiv nu stiu pe unde sa plec mai repede.

| UnchiulRamiz explică (pentru sofisis):

Alăturate lui Taylor. Omul nu se judeca după chip. Argumente inutile, pe mine nu ma interesează persoane asa superficiale.

| RAY a răspuns:

Uni sunt diferiti fata de majoritatea, au sentimente, emoti, empatie
eu am observat ca romani sunt psihopați majoritatea.
Le place sa iți bata joc de alți, bulling, se urăsc intre ei, se bârfesc, nu pot face o echipă, comunitate sociala, le e scârba de munca, mereu fac pe victima, gândire de evul mediu, nu pot avea prieteni, nu sunt de încredere, mint mereu, fura
Caracteristicile comune ale celor cu această tulburare de personalitate sunt:

mint sau fură în mod persistent;
tendința de a viola drepturile altora (la proprietate, fizică, sexuală, legală, emoțională);
inabilitatea de a păstra un serviciu;
lipsa de interes față de siguranța sa și a altora;
lipsa regretului că au făcut rău altora;
prezența unui farmec superficial;
impulsivitate;
un simț extrem de îndreptățire;
inabilitatea de a-și face sau a menține prietenii.

| UnchiulRamiz explică (pentru RAY):

Am 3 verișoare, au văzut ca răspund ma stresează zi de zi. În spital ai nevoie de asa ceva? Acum am ajuns sa înțeleg de ce tata fie iertat ura telefoanele în spital. Eu am nevoie de ajutor nu sa dau informații nimănui. Am și semnat de e ceva sa nu dea informații nimănui în afara de mine. Când auzi câte unul, comanzi de pe glovo mâncare. Nu e chiar asa, sunt niște reguli. Ai zis bine, de acord cu tot. Mai repede îți face rău decât sa te ajute. Eu stau pe pat și nu e frumos ca alții sa ma sâcâie. Îmi e greu ca nu e buna mâncarea, nici sa ma lase nu as putea merge. Deja am 5 zile de când sunt internat

| RAY a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Sa iti aduca mancare nu sa te streze

| UnchiulRamiz explică (pentru RAY):

Vezi sa nu, cum zicea tata ca nimeni nu îl ajuta. Au profitat de tata, pe mine o data m au ajutat de când a murit tata. Și atunci cu insistente, o sa le zic eu. Nu au rușine, pentru ce o făcut tata pentru ei ne sunt datori mie și la mama. În rest dau sfaturi. Nici nu ma mai duc la verisoara mica la evenimente. Toți vor sa fie ajutați, apoi la necaz nu te ajuta și de pot. Dacă te ajuta o data îți bat obrazul, asa face sora lui tata. Mai bine nu cerșești ajutor, te descurci asa cum poți.

Întrebări similare