De fapt este simplu
Mascul alpha : barbat frumos. Nu ai nevoie de bani sau personalitate ca sa atragi o femeie. Ai nevoie doar de looks. Singura diferenta dintre un barbat " seducator" si unul " neseducator" este aspectul fizic. Nu exista tehnici de manipulare sau nu stiu ce arta a seductiei.
Femaia fatala _ este femeia frumoasa care falimenteaza normalaii si prostii care isi cheltuie banii pe mofturile ei.
Eu sunt mulțumit, dacă ar fi Banat, în toate țările! Tiktokul, dacă se întâmpla să fie șters, definitv Tictokul!
Atunci oamenii sar înțelege între ei și n-ar mai fi atâta răutate între oamenii n-ar mai fi atâta dușmănie între oamenii n-ar mai fi atâta prostie între oamenii! Toate Răutățile în mare parte le cauzează Tiktokul! Ăștia nu merg la muncă! și îi vezi acolo toți figuri pe ei! Dacă ar merge la muncă! Reală!, și Adevărată!, toți! care au "carieră" pe Tikokul ăla e atunci ai să vezi cum, toți care aveau figuri,! își vor reveni pe drumul cel bun!
Eu cred cu Adevărat că tiktokul la nivel global! nenorocește viața la oamenii! nu vor să muncească! cu Adevărat! Să vadă cum se câștigă cu Adevărat real! un ban! Atunci nu vor mai avea nici unul dintre ei timp de ce făceau ei pe acolo...
Masculul alfra nu e doar arătos, are și fler, știe sa vrajeasca, e sigur pe el, nu e timid, iese la înaintare nu sta ca prostul să-l bage cineva în seama. Ca de aia e alfa.
Femeia fatala nu are nevoie de altceva decât sa fie sexy și frumoasa. Si prostii cad ca muștele. Doar bărbatul alfa o poate cuceri.
Cheers
Flerul si vrajeala vin din aspectul fizic. Fara fizic nu exista fler, vrajeala, personalitate, confidance. Poti avea legit toate traiturile de mai sus, dar daca nu ai aspect fizic toate astea nu conteaza. Chiar si azi a postat una ca sufera de singuratate si ca vrea sa isi faca lifting. La fel ca aia de se vaita ca este virgina la 18 ani. Tu ce crezi ca vor astea?! Crezi ca vor respect sau pe cineva care sa le iubeasca?! Nu! Toate astea care se vaita de singuratate se vaita pentru ca ele sunt neatractive, dar refuza zeci de baieti normali sau la fel de neatractivi ca ele. Ele vor exclusiv masculi frumosi. Nu fler, personalitate si alte rahaturi. Deci aspectul fizic conteaza si te face sa pari ca ai personalitate si fler, nu invers.
Expresia nu are nicio legătură cu aspectul unui bărbat. Mascul alfa înseamnă masculul dominant, liderul, șeful. Frumusețea nu garantează dominația. Clasificarea asta se regăsește și în regnul animal. Un lup alfa nu este alfa pentru că lupoaicele îl cred sexy, ci pentru că și-a folosit forța și inteligența pentru a-i pune la respect pe ceilalți lupi. La bărbați, masculul alpha e de regulă "cel mai șmecher". Cel cu inițiativă, cel mai tare din parcare, poate fi urât cu spume, dar ceilalți îi acceptă supremația.
Daca esti urât doar barbatii iti vor accepta suprematia. Si vei putea atrage femei doar cu portofelul. Vei fii un barbat folosit pe post de bancomat de catre femei. Atractia sexuala este cel mai important lucru in atragerea unei femei. Da poti avea respectul barbatiilor, sunt de acord. Dar nu vei avea niciodata dragostea unei femei. Ala frumosul o sa o reguleze dupa un swipe right pe tinder, in timp ce tu va trebuii sa o plimbi, sa o distrezi, sa platesti facturi. Fix ca in liceu. Fetele nu se simt atrase de cei mai inteligenti, cuminti, puternici baieti. Fetele se simt atrase de cei mai " draguti ", " frumosi " baieti. Chiar daca aia poate chiar au retard mintal, dar aia sunt superior genetic! Asta vor femeile in primul rand si cel mai important. Gene superioare! Sa fii inalt si frumos, asta te face " alpha " pentru femei. Nu personalitatea sau actiunile tale. Ceea ce normalăii numesc " dragoste" nu este altceva decat atractie sexuala. Si atractia sexuala se produce doar din looks.
1. Masculul alpha. S-au facut studii privind organizarea haitelor de lupi in toate mediile controlate, de la zoo pana la parcuri. Problema e ca haitele de lupi in salbaticie nu se creeaza prin auto organizarea unor lupi care se trezesc impreuna, ci lupii din haita sunt toti puii perechii dominante, care a intemeiat haita. Denumirea provine de la aceste studii. E mult mai veche decat social media. 2. Femeia fatala. E o tipologie din filme, femeia care te baga in belele prin atractia pe care o provoaca, de regula intentionat. 3. Femeia fatala si masculul alpha nu au treaba cu femeia ideala si barbatul ideal.
Modelele pretinse de societatea de astazi sunt clisee. In fiecare epoca au existat modele, dar pretentiile de astazi sunt exagerate. Nu stiu de unde au posnit, dar sper sa nu se ajunga ca in Coreea de Sus.
Omul perfect imi pare acela in a carui ochi te uiti, vezi cerul. Si nu ma refer la ochii albbastrii, ci la faptul ca simti ca el/ea degaja o bunatate incomensurabila in jur.
anonim_4396 întreabă: