Atunci să dea Domnul numai masculini pe Pământ. Și normal ca daca esti femeie, nu esti bărbat și esti feministă, logic, la fel ca daca esti bărbat esti masculin., barbatesc. Nu aici e ideea oricum. Avem opinii diferite, însă egalitatea este baza
Feminismul este o miscare care promoveaza egalitatea ambelor sexe.
Nu numele conteaza atat de mult, cat ceea ce transmite.
Din pacate,, masculii" o ironizeaza, intrucat nu pot accepta ca nu sunt fiinte superioare.
Femeie= femeie caracterizată prin valori femeiești
Bărbat= bărbat caracterizat prin valori barbatesti
Bărbat, femeie, sau femeie, barbat= ființă, om cu aceleași valori, neexistand superioritate & inferioritate
Si atunci daca nu ma mai baga in seama inseamna ca i-a trecut de mine si acum sufăr eu ce fain
Vitel mic si tembel
Tu crezi ca daca vi la mine si-mi debitezi rahaturile tale dogmatice si feministe crezi ca ai castigat argumentul?
Uite, am sa-ti fac o analiza ca la copiii de clasa a IV-a sa intelegi cum sta treaba din perspectiva mea, tu nici macar nu te-ai obosit sa cauti cuvantul semnificatia cuvantului "basic ***" si acum eu sunt constrans sa-ti suport tie urdorile feministe si penibile pe care mi le vomiti pe tava. In concluzie tu ai facut din tantar armasar cu ipoteza ta penibila care afirma ca barbatii care se cupleaza cu mai multe femei nu au un "termen" anume, tu vorbind in necunostiinta de cauza si ignorandu-mi complet raspunsul din cauza deficientei intelectuale si apucaturilor tale feministe de care dai dovada
E prea mare diferenta. Mai ales pentru tine.
Si sigur el nu vrea o relatie serioasa cu un copil.
Se pare ca m-ai bagat la lista de ignorati ca sa nu-ti pot raspunde la comentarii? Normal, argumentul meu a fost mult prea bine inchegat si finut ca sa-l digeri, tu fiind o feminista care supradramatizeaza totul, daca nu accepti ca altii sa fie ca tine ti se puna musca pe caciula si recurgi la un limbaj de mahalagioaica, "copil prost", "dobitoc si misogin", nu mai am ce discuta cu o persoana de joasa speta ca tine care nu-si poate tine boraturile in frau, ti-ai luat traista si ai plecat, maimuta impaiata si fricoasa
Na, poti sa i zici sanatate la neamuri de acum, nu merita sa suferi pentru oameni de astia, si de asta ti am spus sa nu fii naiva, mai mult te injosești sa gandesti asa.
Stiu ce inseamna o relație serioasă, și nu aș fi acceptat de acum chestiile astea, pentru ca am școală, dar daca m ar fi așteptat câțiva ani,, dar e cam imposbil pentru el, având în vedere faptul că e activ încontinuu si nu mă bagă în seamă, ori a găsit pe alta, ori m-a uitat si punct, dandusi seama ca nu se prea poate cu mine și că nu prea are șanse si asa a renuntat, dat eu in secret il.plac si el nu stie. Nu pot sa-i spun sa ma astept 3 ani sau idk
De fapt sunt chiar opusul conservatorului.
Macar sti definitia acestor cuvinte? Nu mai folosi termeni politici si sociali daca nu STI ce inseamna.
Iar daca injur se vede cât de prost educat esti. Nu te-au invatat parintii ca decat sa injuri mai bine iti spui opinia?
A, stai. Nu ai opinii. Doar frustrari (daca injuri fara rost).
Vrei sa corupi un adult )) ala te arunca in sus iti prinde gaura miraculoasa apoi te lasa cu laptele depozitat sa te descurci in viata
Pe el il inereseaza doar sa se culce cu tine. Esti prea mica pentru ceva serios, legal vorbind. Daca esti dispusa,, doar sa te distrezi,, go for it, da ai grija sa nu afle prea multa lume, sa ramai insarcinata sau mai stiu eu ce.
Nu ar fi corect pentru nici unul din voi. Aveti nevoi diferite. El vrea sex, probabil o relatie stabila cu perspectiva de viitor. Tu vrei afectiune, comunicare si sa ai cu cine sa-ti petreci timpul.
Eu te sfatuiesc sa te vezi cu persoane mai apropiate de varsta ta cu care poti impartasi aceliasi nevoi. Invata sa iubesti intai si sa apreciezi o relatie. Nu-ti irosi inocenta cu o persoana care nu merita, insa nu te pune pe un pedestal.
" De unde știi ca vrea o relație serioasa și nu o aventura?"
Când un bărbat te caută rar spre deloc și atunci când o face se interesează mai degrabă de sex decât orice altceva ar trebui sa fie ca un dus rece și sa iei distanță cât mai rapid.
Tipul caută tăvăleală, și asta e ceva normal. La vârsta lui, hormonii aia cer acțiune. Nu lirism, nu castele pe nisip...
Probabil vrea o relatie serioasa da nu cu tine, asta vreau sa zic. A incercat sa te faca sa te atasezi de el in sensul asta, vrea sa obtina ceva de la tine. Acum ca e mai distant, probabil s-a plictisit de asteptat. La modul, asteapta sa vada cum reactionezi si cat de interesata esti si tu. Prosteala ieftina, daca vrei sa te convingi e treaba ta. Insa tine cont de ce ti-am zis si fii precauta. Nu ai de unde sa stii peste ce persoane dai. Si sa caute tavaleala e normal intr-adevar, dar nu cu tine.
E prea mare, ce mai. Eu visez la o iubire ca in povesti, comunicare, care lasa de dorit, atenții, jocuri, etc, specifice vârstei mele, iar el vrea doar o tavaleala dar de la mine nu poate obține. Într-adevăr ma mai gandesc la el, dar cam atat. O sa-mi treaca mie. El poate deja a fost în pat cu una de când a venit din străinătate, dar nu mă interesează.
Ăsta sigur ar fi vrut doar o aventura cu tine. Daca l-ai refuzat, e clar ca acum cauta alta prospatura.