Relatiile intre baieti si fete trebuie sa se faca numai in scopul casatoriei; orice altceva este sex, si nicidecum relatie serioasa.
Va recomand amandorura cartea "Iubeste inteligent":
https://www.viatasisanatate.ro/iubeste-inteligent
Vezi ca ai facut o eroare de logica in argumentul tau, tu afirmi ca pentesterintimpuliber nu isi asuma fapta ca poate fi judecat, ulterior, adaugand replica
"Tu faci spume in panatoli daca nu te masturbezi de vreo 3 ori pe zi.
Si vi tu sa judeci feneile, cand tu intr-o saptamana mori fara sex"
"cere-ti scuze de la maica-ta ca te-a tinut 9 luni in uter. Saraca nu avea de unde sti ce dobitoc misogin iese."
Insa la randul tau, faci acelasi lucru prin adaugarea acestuia la lista de ignorati si neasteptarea contraargumentului venit din partea lui, esti cam ipocrita si cu nasul pe sus nu crezi? Prin faptul asta putem remarca total caracterul superficial si las de care dai dovada, esti precum o musca, imprastii fecale peste tot si apoi pleci sperand ca efectul boomerangului nu o sa-si faca simtita prezenta, ei, uite, ti-ai gasit nasul fetito, asa ca lasa "aerele" astea de socioloaga, pana nu dai de unul ca mine sa te puna la colt, de data asta ai scapat doar cu un avertisment.
Cum adica sa ma pui la colt?
Ce ma pui tu la colt, ma, copile?
In ce filme traiesti?
Si da, am raspuns atunci mai,, agresiv" pentru ca si el a facut-o la randul lui.
,, de data asta ai scapat doar cu un avertisment"
Excuse me?
Ar trebui sa sun la politie?
Ce sunt cu amenintarile astea?
O sa vii la mine sa ma omori sau cum adica,, am scapat"? Ce inseamna asta?
In ce filme cu mafioti traiesti?
Te dai cam periculos tu asa. Dar n-ai nimic bun de facut cu viata ta daca tot ce faci e sa citesti romanele astea de pe TPU si sa te implici asa tare emotional.
Get a life kiddo
O sa iti dau ignor.
Mi-e teama ca nu cumva sa ma astepti la colt de strada cu mafia ta si sa ma injunghi
Adica pe buna deja mi-ai dat un avertisment
Tremur de frica
Eu am stiut ca sotul meu vrea o relatie serioasa pentru ca prima data cand m-a invitat in oras m- a inrebat daca as vrea sa ne cunoastem mai bine in vederea cadatoriei.Am aoreciat foarte mult acest lucru pentru ca inainte imi pierdusem capul dupa un tip care petrecea mult tim cu mine, vorbea cu mine de toate inclusiv despre un viitor copil dar nimic despre casatorie si apoi brusc s-a insurat cu alta.Ai dreptate la 15 ani e prea repede.