| mikaguapa a întrebat:

De vreo 2-3 zile,pisica mea Beti, nu a mai trecut pe acasa. O am de aproape 7-8 ani,jumatate din copilaria mea mi-am petrecut-o in compania ei. Era mai ceva decat un prieten. M-am atasat atat de mult de ea,incat disparitia ei m-a facut sa sufar foarte mult. Incerc sa fiu optimista sa spun ca traieste si ca o sa se intoarca,dar ceva imi spune ca "Beti numai este,a murit". Probabil stiti cu totii cat de dureros este sa pierzi o persoana. Pentru mine Beti nu era un simplu animalut de companie,era sufletelul meu, prietena mea...sad. Doar niste poz3 am ca amintire si un motonel.

14 răspunsuri:
| MaiBineAnonimDecatCriticat a răspuns:

Ai incredere in Bety a ta ca o sa vina

| TheonaBlood a răspuns:

... ok -_-. Si intrebarea ta care este? Daca stim noi cand o sa-ti vina pisica acasa?! Pentru ca daca e asta... au trecut deja 3 zile! Pentru Dumnezeu. Ori e moarta, ori umbla pierduta pe strada cu buza umflata si o laba rupta.

| VreauMiere a răspuns:

Cati ani ai?

| Dismally a răspuns:

Probabil ca este perioada lor de... reproducere, o sa se intoarca pana la urma happy

| mikaguapa explică (pentru TheonaBlood):

Frate,daca nu ma poti ajuta cu niste sfaturi numai comenta aiurea.

| mikaguapa explică (pentru Dismally):

Sa dea Domnul! straight face

| mikaguapa explică (pentru VreauMiere):

Daca mai citesti odata ce am postat, o sa-ti dai seama big grin.

| VreauMiere a răspuns (pentru mikaguapa):

16?

| mikaguapa explică (pentru VreauMiere):

Da.

| Emena a răspuns:

O sa vina acasa, stai calma. De asta iubesc cainii. Niciodata nu pleaca de langa stapani

| mikaguapa explică (pentru Emena):

Eu iubesc in aceeasi masura si cainii si pisicile. straight face sper sa vina acasa sad

| Dismally a răspuns (pentru mikaguapa):

O sa vina, stiu pe cineva care avea un motan si a fost plecat doua saptamani.

| justAnne12 a răspuns:

Calmează-te. femelele nu au cum să stea,totuşi,toată ziua acasă. se plictisesc,aşa că pleacă să inspecteze locuri noi, sau să se reproducă. se va întoarce! şi pisicuţa mea la fel a făcut. mi-am făcut nu ştiu câte griji, dar a venit acasă fără să aibă,, buza umflată sau o labă ruptă". oh go on ignoră comentariile răutăcioase. repet, se va întoarce!

| mikaguapa explică (pentru justAnne12):

Mutumesc,dar in seara asta am gasit-o moarta langa gard. A fost otravita de un vecin care nu se poate numi om. Am plans, dar asta e. 8 ani de zile a fost prietena mea. M-am atasat mult de ea, dar Dumnezeu o sa aiba grija de toti, si ala care a otravit-o va plati.