| KoolKitty a întrebat:

Deci, acum ceva timp a incepun sa imi placa de un baiat, dar fiindca el ma ignora am incercat sa il uit. Un alt baiat m-a intrebat daca vreau sa stau cu el si am acceptat deoarece ne intelegeam foarte bine. Am realizat apoi ca nu il iubesc cu adevarat si m-am despartit de el crezand ca de data asta imi va merge mai bine cu celalalt, dar nimic... Cel cu care am stat imi tot revenea in gand deci mam impacat cu el. Il iubesc si am mare nevoie de el. Ma simt singura fara el. Dar cel dintai imi tot da tarcoale. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Floris83 a răspuns:

spune-i sincer ce s-a întâmplat, ești liberă să alegi în viață, e dreptul tău.

11 răspunsuri:
| ochiverzi91 a răspuns:

Simplu. Nu il bagi in seama. Schimba-ti cartela, da-i block pe facebook, ignore pe messenger. Bafta

| NuStiuNimicNiciodata a răspuns:

Uita-l.stiu ca e greu.dar uitarea e singura solutie.nu trebuie sa te mai gandesti la el.el inseamna trecut.

| freakazoid a răspuns:

Clasic laughing ai zice ca e o coincidenta, dar nu! Cand cineva are prieten/prietena, persoana respectiva e mai atragatoare.

| Sabryy a răspuns:

Exact acelasi lucru mi s-a intamplat si mie. Am 2 vecini. unul dintre ei...eram topita dupa el, il visam, il doream.
apoi celalalt a vrut sa fim impreuna. am acceptat si, surprinzator, am reusit sa'l uit pe primul si sa imi continui relatia cu cel care a vrut sa fim impreuna.
Stiu k pare greu, dar ori il uiti complet, ori risti sa il intrebi c crede despre tine, deoarece nu ai nimic de pierdut, din moment ce baiatul care te place te ignora.
Bafta!

| Breake a răspuns:

Fa ce-ti cere inima. Asculta-ti inima

| Ferra a răspuns:

Ignora-l din toate punctele de vedere

| Gentlemen a răspuns:

Vorbeste cu yel si spune-i k nu mai ye nimica intre voi poate te va intelege

| Spiridusbaa a răspuns:

Poate ca pentru unii este usor sa spuna pur si simplu "uita-l" dar am trecut si eu prin asta si nu e deloc asa de usor. Parerea mea este ca ar trebui sa vorbesti cu el. sa ii spui ce simti tu cu adevarat si ce este in inima ta. si poate va intelege. si daca nu va intelege. inseamna ca nu este demn de o relatie.

Apropo. daca este "un smecher" care nu are ce sa faca si profita de sentimentele tale. eu iti spun sa nu iti mai bati capul cu el si sa te intorci la celalalt. Sper ca ti-am fost de folos! Pupeec' :*

| andreeabubudeea a răspuns (pentru Sabryy):

Ai dreptate Sabryy

| AndreeaFarasperante a răspuns:

Ascultati inima!

| Sabryy a răspuns (pentru ochiverzi91):

Buna idee, " Forever Alone " laughing