| DianaIsHere123 a întrebat:

Deci. Am mai pus o intrebare cu acest subiect, dar o sa mai pun una.
Acum vreo doua-trei saptamani m-am certat cu cel mai bun prieten al meu, si de atunci nu ne-am mai vorbit. Pana acum au mai fost si alte chestii decat pe cele pe care o sa vi le spun, iar daca vreti sa le cititi, uitati-va prin intrebarile mele si o sa mai gasiti o intrebare cu aceasta tema.
Eu as vrea sa ma impac cu el, dar parca totusi nu vreau. Tot eu am mai starnit cearta, din cauza comportamentului lui de idiot.
Ieri, la scoala, am fost anuntati ca o sa facem un proiect impreuna, in grupe de 3-4. Prietena noastra comuna ( suntem un fel de trio, ca sa zic asa laughing ) a spus ca face cu mine si cu el, iar eu am zis ca nu o sa fac fiindca este el in echipa. Si el a zis ceva de genu : " Nici eu nu fac cu tine. Se subintelege ca ma urasti ". La care eu am ramas ceva de genu' o.O straight face si n-am mai zis nimic.
Noi, cand ieseam de la scoala, ieseam toti trei, impreuna, sau cand mergeam la Chimie, Biologie (etc.), dar in ultima vreme i-am lasat pe ei doi sa mearga, ca sa nu stau in preajma lui...
Deci, va mai intreb odata, ce sa fac? o.O

7 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Nu cred ca este vina lui, ci a ta, iar daca vrei sa nu-l pierzi du-te sa-ti ceri iertare.

| DianaIsHere123 explică (pentru zurick):

Vina mea pentru ce?! o.O

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spui ca are comportament de idiot, spui ca totusi parca ai vrea sa te impaci cu el dar cand vine vorba sa faceti proiectul impreuna tot tu esti cea/cel care spune ca nu vrea sa faca proiectul daca si prietenul tau face parte din grup.

Hotaraste-te ce vrei, poate el are comportament de idiot dar nici tu nu pari deloc departe.

| DianaIsHere123 explică (pentru anonim_4396):

Nu sunt hotarata sa ma impac cu el, de asta v-am cerut ajutorul. laughing)

| MrsMalik1D a răspuns:

Chiar dacă ai zis că se comportă ca un idiot ( laughing ), până la urmă e prietenul tău şi nimeni nu e perfect.
Nu cred că ar trebui să te izolezi de ei..Mai ales de prietena ta, care până la urmă nu are nicio vină.
Mai bine îţi faci proiectul, chiar dacă nu vorbeşti cu el.
Cu timpul o să vă împăcaţi.
( Cel puţin, eu aşa aş proceda ).

| DianaIsHere123 explică (pentru MrsMalik1D):

Nu prea cred. Nu m-am izolat de prietena mea, tot cu ea stau. Numai ca uneori il evit pe el. Nu se comporta tot timpul ca un idiot, apropo laughing

| Lorelay2525 a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa incerci sa ai o discutie cu el, cand il vezi ca e mai serios, asa... Sa il iei deoparte si sa ii explici ca tii la el ca prieten si nu vrei sa il pierzi, dar te deranjeaza anumite faze. Ii poti da si exemple ca sa inteleaga mai bine. Poate el nu realizeaza ca tu esti deranjata. Vezi ce zice. sau pur si simplu daca nu poti fi ok fara prietenia asta, incearca sa nu te mai lasi deranjata de chestiile pe care le face, sa nu le iei personal si gata.