Chiar dacă ai zis că se comportă ca un idiot ( ), până la urmă e prietenul tău şi nimeni nu e perfect.
Nu cred că ar trebui să te izolezi de ei..Mai ales de prietena ta, care până la urmă nu are nicio vină.
Mai bine îţi faci proiectul, chiar dacă nu vorbeşti cu el.
Cu timpul o să vă împăcaţi.
( Cel puţin, eu aşa aş proceda ).
Spui ca are comportament de idiot, spui ca totusi parca ai vrea sa te impaci cu el dar cand vine vorba sa faceti proiectul impreuna tot tu esti cea/cel care spune ca nu vrea sa faca proiectul daca si prietenul tau face parte din grup.
Hotaraste-te ce vrei, poate el are comportament de idiot dar nici tu nu pari deloc departe.
Nu prea cred. Nu m-am izolat de prietena mea, tot cu ea stau. Numai ca uneori il evit pe el. Nu se comporta tot timpul ca un idiot, apropo
Nu sunt hotarata sa ma impac cu el, de asta v-am cerut ajutorul. )
Parerea mea este ca ar trebui sa incerci sa ai o discutie cu el, cand il vezi ca e mai serios, asa... Sa il iei deoparte si sa ii explici ca tii la el ca prieten si nu vrei sa il pierzi, dar te deranjeaza anumite faze. Ii poti da si exemple ca sa inteleaga mai bine. Poate el nu realizeaza ca tu esti deranjata. Vezi ce zice. sau pur si simplu daca nu poti fi ok fara prietenia asta, incearca sa nu te mai lasi deranjata de chestiile pe care le face, sa nu le iei personal si gata.
Nu cred ca este vina lui, ci a ta, iar daca vrei sa nu-l pierzi du-te sa-ti ceri iertare.