In mostenirea genetica nu cred ca se aplica matematic procentele si nu au prea mare relevanta, avand in vedere ca o nepoata(cum este in exemplul tau) poate avea genele oricaruia dintre parinti, bunici ori chiar strabunici. Fata de aceasta ea poate avea, in totalitate genele din partea mamei, a tatalui ori a ascendentilor(bunici si strabunici) acestora ori poate avea gene mostenite de la ambele ramuri familiale. In concluzie nu se poate spune exact procentajul care, matematic, ar fi de 25%. Numai bine!
Nationalitatea este asa cum ti-o declari. Asa ca se poate declara, in egala masura, de nationalitate romana sau rroma.
Draga mea depinde de gena mostenita si apoi si cum se simte fata,rroma sau romanca,dar de fapt de ce ai avea complexe? tr sa fii f inteligenta,pentru ca prin mixarea raselor rezulta mereu minti sclipitoare,tr sa fii f frumoasa tot din aceiasi cauza,si apoi ura de rasa a disparut odata cu hitler,mai exista cite un fanatic printre noi,dar astia sint in minoritate,fii mindra de ceia ce esti,si demonstreaza ca esti om in primul rind si poti fi utila societatii,si poti lasa ceva bun in urma ta, asta e cauza pentru care societatea noastra lupta, deci intr-un cuvint de ce sa ne incurcam in banalitati?
Depinde ce a mostenit de la fiecare, e ceva biologic.Dar pigmentul se pierde in timp.
Copilul primilor doi (rromi) este 100% rrom.
Fata romanului si a fetei de etnie rroma este 50% rrom, deoarece mama ei este 100% rrom.
Fata/baiatul celei care este 50% rrom si a/al romanului este in procent de 25% rrom.
Asa cred, deoarece mama ei este 50%, iar acesta se imparte la 2.
50%Dar mai incetati cu discriminarea de rasa nu conteaza daca este inconjurat de iubire ...INCETATI TOTI SUNTEM OAMENI si suntem in jungla asta
Cred ca aspectul acesta conteaza prea putin. Poti sa fii roman si sa ai caracter mai mizarbail decat al unui rrom si poti sa fi rrom si sa ai un caracter mai impecabil decat al unui roman. Totul tine de conceptiile oamenilor din jur insa consider ca nici un om nu ar trebui judecat dupa aparante, sex, etnie, religie...etc, ci dupa calitatile care il fac sa fie,, om,,!
Pai este si rrom.din cauza bunicului lui da' procentaju faptului ca este rrom este de cam 25%,, funda?