Ti-as da niste sfaturi dar e greu din detaliile oferite.
Fa treburile prost sa nu te mai puna?
Acum cateva zile te plangeai de numarul imens de invitatii in oras pe care le primeai de la foarte multi tipi si ii refuzai, iar acum ce faci?
Sa stii ca nimeni nu te obliga sa faci ceea ce faci in prezent.
Gaseste fata mea un prost cu banii ca e strada plina, sau nu prea ''merge'' in cazul tau off cum e viata asta
Nu mai stiu unde auzisem o chestie:
Doar rugina reuseste sa distruga fierul incet incet, nimic altceva.
La fel si pe om propriile ganduri.
Te prefaci că ești bolnavă. Iar la 18 ani, adolescența s-a cam dus.
Dar tot e bine, că îți dă de mâncare.
Apoi de mine asa ceva este total strain.Nici parintii mei nu ma obligau sa lucru nimic in casa pana am terminat liceu nici eu nu mi-am obligat niciodata copiii sa-mi faca ceva in casa.Ma bucuram ca invata m-am bucurat ca au intrat si au terminat facultatea..Nu te pot ajuta cu nimic dar deloc nu este in regula cu ceea ce t-i se intampla.
Daca tot esti invata cu "munca multa" de duci la oras, iti iei servici si iti gusti aceasta "libertate".
Sunt multe persoane ce au mers la scoala si au avut si job in acelasi timp.
Aia ar merge daca as locui singura dar mai ii si bunicamea si parintii. De ce nu fac ei nu inteleg...
Meh. Nu e chiar asa usor. Eu in vacanta mai plec la neamuri si nu prea stiu cum sta faza cu angajatul atunci... eventual cand incepe scl in weekend sa ma duc. Si daca imi era confortabila situatia de acas nu puneam intrebarea asta pe TPU
Mie nu imi trebuie barbat numai pentru interes( in cazul asta banii) Nu fac parte din categoria materialistilor. Offf asa e viata dar e mai bine
Sunt convinsa. Nu e deloc ok. Numai la casa sa nu stai, ca acolo e cel mai mult de lucru. La bloc e mult mai pe roze.
Si stati, ca ai mei vor sa mai si invat, sa fiu printre primii, nu numai sa fac munca "de jos". 0 logica la ei! Pai ori munca de'aia ori scoala!
Din pacate nu le poti sterge deoarece fricile sunt amintirea intamplarilor care te-au marcat negativ in trecut.
Dar, le poti schimba.