anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci eu nu mai suport. crying Bunica mea imi distruge viata. Azi de dimineata i-am zis ca vreau sa mananc cereale cu lapte chocapik (scuze de reclama) si s-a enervat tare pe mine si a inceput sa tipe ca o descreierata. Eu nu mai suport! Am 14 ani si nici prieteni nu ma lasa sa am. Nu am prieteni aproape deloc. Decat un baiat si o fata din clasa si atat. sad Nici cu skate-ul nu ma lasa sa ma plimb. Daca ma prinde ca mananc ciocolata urla in ultimul hal. Eu nu o mai suport! Daca imi tai o suvita din par ea face scandal. Daca ma vede ca ma pieptan in oglinda imi spune ca imi arde de gagicareala. Nici pisoiul nu ma lasa sa-l mangai. Imi spune mereu ca daca am ciclu raman insarcinata,pai cum pana mea sa raman insarcinata daca nu m-am culcat cu nimeni? straight face Am cea mai penibila bunica. Imi spune sa vorbesc numai cu fetele si cu baietii nu. Insa eu vorbesc doar cu baietii, eu am crescut printre baieti. Dar ce dracu sa-mi faca baietii? Ma injunghiaza? Ce sa-mi faca? Nu sunt si ei fiinte umane? Eu nu mai suport deloc. Ea ma tine inchisa in casa. Sunt clasa a 8-a si ea inca ma mai insoteste la scoala cand scoala este aproapeee. Deci nu mai supoooooooooooooortttttttttt angry angry angry angry angry angry angry angry

Răspuns Câştigător
| CeaCuMasca a răspuns:

Tu o lasi sa te bata? Sa trecem peste faza cu respectul pentru rude.Cand mai ridica lingura la tine ridica si tu toporu. Vorbesc serios. Femeia cred ca are probleme mentale.Nu te lasa amenintata.Nu are nici un drept sa urle la tine, inchide-te in camera daca ai cheie la usa.E clar ca de discutat nu ai ce discuta cu ea.Incerca sa nu iti mai pese.Fa asa cum vrei tu. Dimineata imbraca-te mai repede si spune-i ca nu vrei sa vina cu tine.Pleaca fara ea.Ce poate sa faca? Sa fuga dupa tine? Nu te ajunge.Ia si tu atitudine.O sa se obisnuiasca cu faptul ca nu te mai poate controla.Nu trebuie nici macar sa ii dai explicatii unde pleci, tu doar du-te.Fa lucrurile de capul tau, o bunica descreierata nu poate sa faca altceva decat sa urle si sa ridice lingura pentru fundal.Si ce daca o suna pe mama ta? Ii explici si ei frumos ca nu ai 3 ani si ca bunica-ta e nebuna.happy

67 răspunsuri:
| DarkBlood32 a răspuns (pentru Raluca7761):

Stiu. Ea este traumatizata pe viata ca am auzit-o intr-o zi spunand ca cand avea 7 ani i-a vazut pe parintii ei adica strabunicii mei facand xxx. Si d`aia este asa dilie.

| wforweirdo a răspuns (pentru DarkBlood32):

Păi dacă îi spui ce nu îţi convine nu e bine, dacă o ignori nu e bine? Păi atunci ce vrea? Mama ta ce spune? Să înţeleg că tu stai cu bunicii?

| ஐღArinaღஐ a răspuns (pentru DarkBlood32):

Te-a batut?surprisesurprisesurprise vb cu parintii tai despre asta

| DarkBlood32 a răspuns (pentru UnVis):

Buna idee. Dar ea are 54 de ani si se comporta ca una de 85 de ani. Este penibila.

| DarkBlood32 a răspuns (pentru CeaCuMasca):

Ms. kiss Ti-am dat funda. >big grin

| CeaCuMasca a răspuns (pentru DarkBlood32):

Multumesc.Sper s-o rezolvi.big grin

| Coolgirlexy a răspuns:

Cand iti mai face o chestie de genul asta, amenint-o ca suni la politie si daca nu te crede suna, numai sta pe ganduri!

| Killer200 a răspuns (pentru de2ed):

rolling on the floor))))))))))

| Cosmyno7 a răspuns:

Bun raspuns!

| Cosmyno7 a răspuns:

Mai bine suna la Protectia copilului!

| Coolgirlexy a răspuns (pentru Cosmyno7):

Nu suna la Protectia copilului ca pot sa te duca la orfelinat sunas la politie!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stiu.da nu-ti fa probleme.e batrana si va muri curand.o sa scapi de ea si atunci o sa-ti pui baieti si in cap.ca sant o multime si toti vor doar sa ti-o traga.numa unul va vrea sa fii a lui de tot.nu stiu de ce, dar va dori asta.deci 50% e aranjat.

| DarkBlood32 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar are 54 de ani. mai este mult timp pana moare. a zis ca si cand am eu 30 de ani o sa ma bata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Antibibar? da ce bunica tanara aiiii? insamna ca mama ta are 40? da repede va mai maritati in familia asta antibeibar.

| AmaliaM a răspuns:

Sincer mi-e milă de tine sad. ai tăi îţi trimit bani? sau îi dau bunicii tale? sau ..deloc? întreb asta pentru că dacă îţi dau ţie bani ai putea fi independentă şi să nu îţi pese de bunica ta. Dar dacă nu, e nasol de tot sad că de`, ea îţi dă bani.

Dacă mai continuă aşa eu zic să apelezi la poliţie.

sau vorbeşte cu prietena ta cea mai bună sau alte rude ca să stai la ei.
Cu loviturile nu-i de joacă. s-ar putea într-o zi să ai de suferit mai mult decât o criză de nervi.

Doamne, eu chiar sper să rezolvi şi să îşi fie bine.

| Jenniffer a răspuns (pentru de2ed):

Ar fi o solutie foarte buna pentru multi cu binici inapoiati. Pacat ca sunt rude. laughing

| FireLollipop사람에게 a răspuns:

Eu iti dau un sfat: incearca sa o calmezi si sa ii spui cat se poate de politicos ca din cauza ei tu nu iti poti forma o viata sociala ca un om normal si ca probabil vei ajunge sa ramai singura din cauza ei. Daca nu intelege, lasa respectul fata de cineva din familia ta si poti si tu sa incepi sa tipi la ea. Suna la protectia copilului, fa ceva! Ce iti face bunica ta e un lucru oribil! Adica la varsta ta este necesar sa socializezi happy.

| DarkBlood32 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mama are 36 de ani.

| DarkBlood32 a răspuns:

Bai,bunicu nu este mort happy Dar el este plecat o zi intreaba la servici straight face Si raman cu bunica si daca nu o bag in seama face ca avionul. Este nasol rau. Nu ma lasa sa socializez deloc. Nici cu baietii nu ma lasa sa vorbesc. Ea zice sa vorbesc doar cu fetele. Dar pana mea nu sunt lesbiana. Ce daca vb si eu cu baietii? Ma violeaza sau ce? whistling
sad ai dreptate tu. ca e severa rau.

| DarkBlood32 a răspuns (pentru AmaliaM):

Nu prea imi trmite bani mama. sad
Prietena cea mai buna nu ma, decat falsi si nici nu sunt in apropierea casei mele.

| Fiction a răspuns (pentru DarkBlood32):

Dar tatal tau? Ai o relatie buna cu el?

| DarkBlood32 a răspuns (pentru Fiction):

Pai tatal meu nu locuieste deloc cu mine, ce nu intelegi? tongue

| Fiction a răspuns (pentru DarkBlood32):

Ma,te-am intrebat daca te intelegi cu tatal tau...am inteles ca parintii tai sunt divortati, si in cazul in care ai putea, sa te duci la el, ce nu intelegi? tongue

| Anutza_Ana_1996 a răspuns:

Eu as zice sa nu te mai revoltezi, la gndirea ei te-ar da afara din casa. Inteleg parintii tai sunt divortati, dar de ce nu locuiesti cu unul dintre ei?
Sau inceraca macar acum, pe timpul vacantei sa o ajuti, sa o asculti, sa fii cuminte bla bla si incetul cu incetul sa deveniti prietene si sa te inteleaga.

| clarabel a răspuns:

Si eu am trecut prin asta deci sti cum pe mine nu ma batea cu lingura de lemn taiase un pic din furtun(care curge apa)il indoise in doua si ma batea imi lasa vanatai ma lasa sa ies afara o ora si dupai hai in casa am inceput sa fur bani din geanta ei si sa-mi cumpar ce vreau(nu luam o suma mare 5 lei 10 )pana cand intr-o zi m-a prins si i-a zis unchiului meu si a intrebat de ce fac asta i-am explicat totul lui si el a facut-o sa inteleaga ca trebuie sami traiesc copiilaria (acum ea a murit ) intr-un fel mi-e dor de ea si in alt fel nici nu o mai iubesc acum sunt o fata libera chiar daca ma mai cearta si mama mea uneori eu ii dau pace si fac ce vreau mau obisnuit cu asta apropo incearca sa fugi de acasa o zi si seara cand nu e pe afara stai la usa si auzi ce spune daca ii e dor de tine te intorci daca nu mai stai un timp unde esti macar va vedea ca ai crescut si ca te-ai maturizat sper ca ti-am fost de ajutor si iti dau un sfat invata sa razi cand sufletul iti plange pa pa

| ƒαηтαѕу a răspuns (pentru de2ed):

LOL rolling on the floor

| vanesaandra a răspuns:

Eu cred ca ea crede ca inca esti un copil uite cum zic eu sa faci cand sunteti singure spune-i:Uite bunico (sau mamaia cum ii zici tu) te rog! am 14 ani lasa-ma sa mi traiesc viata

| Roxaanaaa a răspuns:

Buna...din ceea ce ai scris mai sus eu am dedus ca pe bunica ta o obsedeaza ceva anume.ii e frica de ceva.Probabil ca ea a vazut cazuri cum ca unele fete ca tine raman insarcinate sau alte lucruri si ea cumva te apara...Eu te inteleg foarte bine ca si eu sunt aproape in aceeasi situatie cu mama mea.dar la tine e exagerat..sa te insoteasca la scoala? si sa nu te lase sa vb cu colegii tai.si ce daca is baieti corect.sunt si ei oameni si is mult mai prietenosi decat fetele..Eu zic sa te calmezi totul va fi bine.Lasa-mi adresa ta de mess sa mai vorbim.happy

| OliviaLove a răspuns:

Ea crede ca tu faci sex, faci nu stiu ce cine stie ce are in cap laughing cine stie prin ce o fi trecut prin viata. In orice caz, inchide-te si tu in camera, fugi daca te vede laughing sau poti chiar sa suni la protectia copilului straight face e grav daca te bate fara niciun motiv. Trebuie sa o potolesti cumva. Dar apropo cati ani are?

| Demetriavic a răspuns:

Nu stiu de ce, dar avem aceeasi poveste! Mama mea are 36 de ani, dar e plecata in Danemarca si ii pasa de mine iar tata nu e plecat niciunde dar nu m-a vrut niciodata, mi-a spus la 5 ani ca m-a facut din greseala. Eu stau cu bunica mea de cand am 6 ani. Fix aceeasi poveste! Eu incerc sa nu o mai bag in seama, cateodata functioneaza, iar cateodata nu. Nu ai ce sa.i faci altceva, decat sa ii spui ce te supara! sad sad