anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci eu nu mai suport. crying Bunica mea imi distruge viata. Azi de dimineata i-am zis ca vreau sa mananc cereale cu lapte chocapik (scuze de reclama) si s-a enervat tare pe mine si a inceput sa tipe ca o descreierata. Eu nu mai suport! Am 14 ani si nici prieteni nu ma lasa sa am. Nu am prieteni aproape deloc. Decat un baiat si o fata din clasa si atat. sad Nici cu skate-ul nu ma lasa sa ma plimb. Daca ma prinde ca mananc ciocolata urla in ultimul hal. Eu nu o mai suport! Daca imi tai o suvita din par ea face scandal. Daca ma vede ca ma pieptan in oglinda imi spune ca imi arde de gagicareala. Nici pisoiul nu ma lasa sa-l mangai. Imi spune mereu ca daca am ciclu raman insarcinata,pai cum pana mea sa raman insarcinata daca nu m-am culcat cu nimeni? straight face Am cea mai penibila bunica. Imi spune sa vorbesc numai cu fetele si cu baietii nu. Insa eu vorbesc doar cu baietii, eu am crescut printre baieti. Dar ce dracu sa-mi faca baietii? Ma injunghiaza? Ce sa-mi faca? Nu sunt si ei fiinte umane? Eu nu mai suport deloc. Ea ma tine inchisa in casa. Sunt clasa a 8-a si ea inca ma mai insoteste la scoala cand scoala este aproapeee. Deci nu mai supoooooooooooooortttttttttt angry angry angry angry angry angry angry angry

Răspuns Câştigător
| CeaCuMasca a răspuns:

Tu o lasi sa te bata? Sa trecem peste faza cu respectul pentru rude.Cand mai ridica lingura la tine ridica si tu toporu. Vorbesc serios. Femeia cred ca are probleme mentale.Nu te lasa amenintata.Nu are nici un drept sa urle la tine, inchide-te in camera daca ai cheie la usa.E clar ca de discutat nu ai ce discuta cu ea.Incerca sa nu iti mai pese.Fa asa cum vrei tu. Dimineata imbraca-te mai repede si spune-i ca nu vrei sa vina cu tine.Pleaca fara ea.Ce poate sa faca? Sa fuga dupa tine? Nu te ajunge.Ia si tu atitudine.O sa se obisnuiasca cu faptul ca nu te mai poate controla.Nu trebuie nici macar sa ii dai explicatii unde pleci, tu doar du-te.Fa lucrurile de capul tau, o bunica descreierata nu poate sa faca altceva decat sa urle si sa ridice lingura pentru fundal.Si ce daca o suna pe mama ta? Ii explici si ei frumos ca nu ai 3 ani si ca bunica-ta e nebuna.happy

67 răspunsuri:
| YunoGasaiEceaMaiTARE a răspuns:

Pai incearca sa nu iti mai pese! Mananca ce vrei si daca tot urla zii ca te-ai obinsnuit si ca nu iti mai pasa! Asa o vei calma! Putin! Apoi fa-ti prieteni ce are sa-ti faca bunica?happy! Apoi de ridica tonu la tine spune-i sa se calmeze.Ca nu mai ai 5 ani cum aveai atunci.Acum ai crescut, si trebuie sa fii un pic mai independent de viata ta.Si daca iti suna parinti explica-le ca nu te lasa sa iti traiesti viata.

| AndreeaNustiu a răspuns:

Aceeasi problema o am si eu,ma cearta, ma bate nu mai stiiu ce sa ma fac de fiecare daca asa se intampla + ca am intrat de multe ori in depresie pentru ea, si parintii mei sunt divortati si nu stau cu ei si nici nu ii intereseaza de mine, doar la ea pot sta dar ma amentinta de multe ori ca ma trimite la maicamea si eu nu vreau, sau ma pune sa dorm afara.si eu vreau ajutor dar nu stiu de la cine.

| SHINeeLover a răspuns:

Ma oameni buni, voi vedeti ce spuneti aici? straight face.
Cum poate sa tipe la bunica ei? Ce atitudine sa ia? Cum sa zica de bunica-sa ca e nebuna?
Parerea mea este ca ar trebui sa vorbesti cu cineva despre chestia asta, sau chiar cu ea. Sa ii spui ca esti mai mare si ca constientizezi unele lucruri, castiga-i increderea. Nu tipa la ea, nu o face nebuna. Toate aceste lucruri o vor face sa se poarte mult mai urat. Vorbeste cu o persoana apropiata, descarca-te, apoi intoarcete acasa. Respect-o, pentru ca te creste si isi ocupa timpul cu tine, chiar daca poate nu pare asa!
Totusi, ai 14 ani ( sau aveai ). Daca aveai 17-18, atunci da, poate parea o mica problema. Iar de faza cu scoala, spune-i ca esti destul de mare sa mai mergi la scoala cu ea, sau gaseste o scuza!

Scuze ca acest raspuns este cam tarziu big grin

| ElsaFrozen122 a răspuns:

Vrei sa cumperi un pistol? iti dau eu gratis big grin da' sa tintesti in capatana babetei si nu o sa mai ai nici o problema, funda? Pliss happy

| DomnishoaraTPU a răspuns:

Ahoi, opreşte-te prinţesino!
Vai ce să spun!
1Eşti prea alintată. Eu n-am avut nici jumatate din cât ai tu şi dacă ar fi să fiu ca tine cred că acu' eram în mormânt.
Eu îmi iubesc bunica!
2. Eşti proastă rău. Ce pana mea!
Scrii cu picioarele dar ştii să pui emoticoane.
Ce să zic...
;-[

| DomnishoaraTPU a răspuns:

Bine-ţi face bunică-ta!
Iar cei care ţi-au răspuns sunt nişte retardaţi!
Eu în locul ei te-aş bate de te-ar lua fulgi!
>:-[

| Alexandru_Lazar_1990 a răspuns:

Ce ghinion poti sa ai! Îmi pare rău de tine, hahaha și da am vazut data postării tale