Nu este o necesitate iphone 4 costă mult, daca ei au spusa ca nu i ti iau asa ceva numai spera surprize, un telefon ca ăla costă 35 de milioane esti nebun sa dai banii pe asa ceva? Esti om de afaceri sau la ce iti trebuie iphone, sa ti l fure la scoala sau in autobuz, sa il spargi? Bani aruncati pe gunoaie nu merită iphone 14 atitia bani, fi multumit cu ce ai si gata.
Nu. Probabil considera că nu merita sa dea atâția bani pe un telefon. Ceea ce face sens.
Ce viata frumoasa, ai. Eu la 14 ani, ma duceam la munca cu ziua. Cand era vacanta. Cu banii luati din munca, imi cumparam haine pentru scoala. Eu visam la ps 3. Dar nici nu indrazneam sa cer asa ceva, pentru ca pe vremea aia un ps3 costa vreo 5 salarii de ale lui maica-mea. Fi recunoscator ca ai totul dea' gata.
4 ani nu e mult, daca merge bine si iti faci treaba cu el de ce sa dai banii pe altul? Banii se castiga greu, nu as da un salariu pe un telefon. Telefonul iti face rau si la ochi. Mai bine cere-le ceva mai ieftin si diferit, care sa iti fie de folos. Apoi vezi si tu daca poti sa faci ceva pentru ei, ca vad ca ei au cheltuit cu tine si inca o sa mai ai nevoie si de meditatii si apoi cine stie la ce facultate o sa intri si unde. Cheltuielile sunt abia la inceput.
Cred ca da. Poate te trimit sa muncesti in vacanta sa-ti strangi bani de telefon.
Nu credem, ca nu merita sa arunci atatia bani pe un telefon, dat unui copilas.
PissyCutza2012 întreabă: