Jetul vietii?
E cea mai mare tâmpenie pe care am auzit-o, dacă faci tu primul pas nu înseamnă că nu ești naivă ci doar că vrei ceva cu adevărat.
Dacă el e așa timid mai trage-l și tu de mânecă și spune-i ce simți pentru el.
Fă tu primul pas dacă el e așa timid, și va aprecia sinceritatea și probabil că va și accepta.
Eu îți urez noroc.
Stiu cum e despre asta.
Am patit-o si eu de nenumarate ori.
Poate e timid, ce sa zic eu.Dar totusi daca el nu te prea baga in seama din cauza ca are o relatie... Daca ar fi la oras, sa zicem ca l-ai vedea singur sau nu, dar el fiin la tara poate are deja o prietene.
Eu zic sa asteptti daca il intrebi si iti spune ca are o iubita, cum te vei simti ..Atunci vei primi intr-adevar "jetul vietii".
Eu zis sa astepti, sa faca el primul pas, tot timpul baietii nu fetele.Eu una sunt mai deschisa cu mama si vorbesc tot felul de lucruri cu ea.Si imi da o multime de sfaturi.Deci eu zic ca tu sa nu te avanti, chiar daca el te va accepta, stiind ca tu erai in "limba dupa el", va avea ocazia tot timpul sa se desparta una, doua de tibine, sa fim seriosi, nu cred ca daca vei fi cu el, va dura pana la adanci batraneti.
Succes, daca mai vrei sfaturi, spune-mi!(scuze de greseli, daca am)
Funda?
Na si...si prietena mea a facut la fel si is acelasi gen de baiat si nu regreta...deci fa tu primul pas daca chiar simti ceva pentru el, daca nu cu timpul totul va disparea si veti uita tot
Mai bine ai rabdare a vezi si tu ce se mai intampla, conteaza ce simte si el.
Craciun fericit! :*
Tipul acesta de băieți sunt cei mai buni!
Dacă se menține asa pana la 20 sa nu se uite după fete ai sa nu i-l intereseze, atunci ai găsit un băiat bun.
Asa sa revenim, sa nu iti fie frica pentru o dezamagire pentru ca nu o sa se întâmple.
Tipul asta de băieți le place ca fetele sa facă primul pas din cauza ca si ei se gândesc la o posibila suferinta.
Tu vb mai mult cu el la tel si mergi mai mult pe la bunica ta.
El o sa se lase convins intr-un final sa nu își mai ascundă sentimentele.
Cel mai bine este ca nu e tipicul băiat care se uita peste umărul tau si este un băiat protector.
Bineînțeles acum sunt cei mai mari fluturasi si sunt sigura ca ți-ar conveni ca el sa facă primul pas dar trebuie sa înțelegi ca asa sunt ft puțin băieți si merita apreciati.
Ai sa vezi ca o sa facă si el eforturi sa ajungă sa te vadă mai des dacă este sa fiti împreuna.
Învățați la aceeași școala?
Părinții tai știu de el?
Crezi ca le-ar conveni stiind ca tu ai un prieten?
Il plac de 2 veri cred ca am asteptat destul bine dar nici nu ne-am prea vazut, acum 2 veri stateam impreuna afara cu mai multi... de atunci nu am mai iesit impreuna afara... ne-am mai vazut in trecere si la 2 aniversari. atat
Multumesc la fel :* >
Da, invatam la aceeasi scoala dar el mai mult sta in clasa, il vad din an in Paste pe hol si atunci sta 2 minute si pleaca.
Paritii nu stiu si nici nu trebuie, nu, nu m-ar lasa dar avand in vedere ca sta in sat cu bunica nu ar fi asa greu sa ascund asta mai ales ca bunica nu are treaba cu mine )
Data viitoare cand il vezi incearca sa vorbesti cu el.
Eu cred ca ar trebui sa ii zici sa iti dea numarul de telefon.
Il intrebi daca ii place de tine.
P.S: Trebuie sa ai putin curaj, daca simti ceva pentru el trebuie sa iti invingi teama...si nu prea cred ca ar zice nu.
Succes
Il plac de 2 veri ) decii cred ca am asteptat destul Acum 2 veri ieseam impreuna afara cu mai multi baieti si fete. dar de atunci nu ne-am mai vazut doar in trecere si la 2 aniversari. atat
Mersii, Craciun fericit si tie!:** >
Bine pentru tine.
I-al frumos de mana pe tantalaul, asta care e pe cale sa piardă primii lui fluturasi si mergeți si voi pe afara in pauze, ce naiba suntem femei noi reusim ce vrem.
Mergi pe la bunica ta, fa-l sa te vrea si după aia stai si așteaptă reacțiile lui.
Ii este Rușine
Buna!
Iti dau o lista cu lucrurile pe care trebuie sa le faci...
*vorbeste cu el in fiecare zi prin telefon, sau daca nu poti, macar 3-4 zile din saptamana.(incercati sa va mai intalniti din cand in cand)
*spune-i ce simti,povesteste-i anumite intamplari din viata ta,zi-i gandurile care te macina,apropie-te de el.
*atunci cand te intalnesti cu el,arunca-i un zambet cat se poate de frumos si lasa-l pe el sa faca primul pas.
*de sarbatori,fa-i un cadou sau scrie-i un mesaj frumos,la fel procedeaza de ziua lui de nastere.
*ai grija sa fii mereu curata si aranjata,ca sa faci impresie buna in general, poate, cine stie, ajung niste vorbe la urechile baiatului.
Ok, sper ca te-am ajutat. Pupici!
*
E timid, ii e rusine sa vorbeasca cu oricine, indiferent ca e fata sau baiat, el s-a invatat cu calculatorul si acest tip de baiat este la fel ca cei care isi petrec mai mult timp in fata calculatorului decat cu persoanele din jur. Asta duce la timiditate, e greu sa nu fii timid, spun asta ca-s la fel ca acest baiat, timid, dar cand vine vorba de discutii care pot sa imi pun o parere, o fac pentru ca sunt pe "NET si aici nu ma poate descoperi nimeni, si el poate are cont si ti-a raspuns la intrebare , glumesc. Solutia e una! Cand plecati de la scoala, du-te la el si intreba-l daca vrea sa mearga cu tine la un suc sau daca vrea sa va plimbati, sigur v-a accepta pentru ca e timid si nu poate refuza o asemenea propunere. Atunci isi va da seama ca tu vrei sa te aproprii de el.
Incearca sa-i spui de ce vrei sa fiti impreuna, spune-i ca iti place de el pentru ca e retras si nu e ca altii plin de "smecherie" sau chestii d'astea care si pe mine ma enerveaza la culme. Sper ca ti-am fost de folos, urmeaza-mi sfaturile si sigur nu vei da gres.
P.S : Nu are prietena, e retras, nu ar avea curajul sa isi faca o prietena, mai ales ca la tara nu ai ce face, si nu gasesti multe persoane pe gustul fiecaruia acolo. Este populatia mica si...da, tine cont de sfaturi.
Sarbatori fericite!