anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci nu stiu cum sa incep, e prima data cand pun intrebari pe un site asa ca va rog seriozitate.
Eu sunt roman si sunt cu o tiganca si din pacate maicasa si restul neamului nu o lasa cu mine si eu si ea am spus sa nu mai afle si sorasa sau altcineva sa afle. Pe scurt stiau doar cateva persoane printre ele se afla si o verisoara de a ei mult mai mica care i-a spus lu sorasa si a aflat tot neamul.Si-a luat bataie acasa si acum urmez eu, ce sa fac?
Eu vreau sa raman cu ea la cata bataie a luat tot nu m-am certat cu ea si urmez si eu si vreau sa raman cu ea, ce sa facem? Sa fie de acord sau nu stiu orice.Tin sa precizez ca sunt printre cei mai bazati din tot orasul

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa iti vezi de alea tale.Nu de alta da ai si tu neamuri si peieteni iar daca nu o patesti tu sigur o sa o pateasca pe rand apropiati tai.
Cred ca banuiesti cu cine te pui.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca esti bazat, de ce ajutor mai ai nevoie? Eu in locul tau nu m-as incurca cu familii de tigani, dar daca o iubesti, fugiti undeva. Unde sa nu va gaseasca. Pentru ca e aberant sa stai sa-ti iei bataie.

| AliGab a răspuns:

Fugiti in alt oras sa vi se pierda urma. Sau intr-un sat uitat de lume

| SilentRain a răspuns:

Daca fata e majora, fugi cu ea intr-o tara straina, macar un timp pana se mai linistesc lucrurile
Sau ii puteti ameninta familia cu politia, ea poate face plangere pentru loviri si privare de libertate *mai mult ca sigur o tin/au tinut-o sechestrata

| Emma30555 a răspuns:

V a trebui sa te gândești bine de tot. Cred ca sunteți f tineri, ești sigur ca e marea ta dragoste și veți rămâne pana la adânci bătrâneți împreună? Dacă nu vei renunța într un final probabil v a trebui sa te căsătorești cu ea asta în cazul în care vor ceda cei din familia ei, dar nu știu dacă chiar îți dorești asta. Ei au regulile lor, ar trebui sa te informezi sa știi în ce te bagi.

| ABrmA a răspuns (pentru Freya1):

Fara raspunsuri de genu

| ABrmA a răspuns (pentru Emma30555):

Poti sa mi le scrii aici te rog ori si cum de bataie am vorbit cu un var care ia imbarligat

| Emma30555 a răspuns (pentru ABrmA):

Http://gazetadebistrita.ro/traditii-tiganesti-amestec-de-nou-si-vechi/ Asta e un link, l am luat repede de pe net sa mai citești și tu. Depinde și ce fel de țigani sunt ca sunt pe categorii, dacă sunt mai romanizati e mai simplu, dacă țin la tradiții e mai greu

| Freya1 a răspuns (pentru ABrmA):

Ok scuze.
Batete cu ei atunci si ajungi pe la spital ca sa mai lungesti cu 2 zile toata treaba ca tot cu altul o marita.
Eu nu vreau sa te iau peste picior acum da vorbind serios.Nu stiu ce varsta ai dar gandeste-te mai bine. Poate acum faci mare scandal tam tam si prin ceva minune dumnezeiasca s-ar putea sa reusesti sa fi cu ea, si iti trece, te indragosteti de alta.Atunci ce ai facut? Merita?
Oricum la ei femeile o sa faca cum vor barbati (in cazul ei cei din familie) deci daca fugiti tot o gaseste si de-a dracu o marita cu altu.Si pentru ca ai pus tu mana pe ea, nu o sa fie oricine ci vreun babalac ce o sa o mai vrea pentru ca la ei e rusine sa ia fata ce a mai fost cu cineva indiferent daca s-a intamplat ceva intre voi sau nu. Asa ca numai rau ii faci.