Cred ca ar trebui sa iti vezi de alea tale.Nu de alta da ai si tu neamuri si peieteni iar daca nu o patesti tu sigur o sa o pateasca pe rand apropiati tai.
Cred ca banuiesti cu cine te pui.
Daca fata e majora, fugi cu ea intr-o tara straina, macar un timp pana se mai linistesc lucrurile
Sau ii puteti ameninta familia cu politia, ea poate face plangere pentru loviri si privare de libertate *mai mult ca sigur o tin/au tinut-o sechestrata
V a trebui sa te gândești bine de tot. Cred ca sunteți f tineri, ești sigur ca e marea ta dragoste și veți rămâne pana la adânci bătrâneți împreună? Dacă nu vei renunța într un final probabil v a trebui sa te căsătorești cu ea asta în cazul în care vor ceda cei din familia ei, dar nu știu dacă chiar îți dorești asta. Ei au regulile lor, ar trebui sa te informezi sa știi în ce te bagi.
Http://gazetadebistrita.ro/traditii-tiganesti-amestec-de-nou-si-vechi/ Asta e un link, l am luat repede de pe net sa mai citești și tu. Depinde și ce fel de țigani sunt ca sunt pe categorii, dacă sunt mai romanizati e mai simplu, dacă țin la tradiții e mai greu
Ok scuze.
Batete cu ei atunci si ajungi pe la spital ca sa mai lungesti cu 2 zile toata treaba ca tot cu altul o marita.
Eu nu vreau sa te iau peste picior acum da vorbind serios.Nu stiu ce varsta ai dar gandeste-te mai bine. Poate acum faci mare scandal tam tam si prin ceva minune dumnezeiasca s-ar putea sa reusesti sa fi cu ea, si iti trece, te indragosteti de alta.Atunci ce ai facut? Merita?
Oricum la ei femeile o sa faca cum vor barbati (in cazul ei cei din familie) deci daca fugiti tot o gaseste si de-a dracu o marita cu altu.Si pentru ca ai pus tu mana pe ea, nu o sa fie oricine ci vreun babalac ce o sa o mai vrea pentru ca la ei e rusine sa ia fata ce a mai fost cu cineva indiferent daca s-a intamplat ceva intre voi sau nu. Asa ca numai rau ii faci.