Stii cum e...ea ZICE ca e urata, proasta, tampita, dar stie si ea ceva in mintea ei.Probabil e educata sa fie modesta, un lucru foarte bun, de altfel.Ea stie deja ca o placi, dar cred ca asteapta sa faci primul pas.Am impresia ca ramane cu baiatul ala din anumite motive personale, nu sufletesti.
Un zambet si o floare in fiecare zi(from neutrino's answer)...cu asta ai cuceri-o, crede-ma!
Succes!
Iesi cu ea seara, intr-o atmosfera mai linistita, ia-ti inima in dinti... Si spune-ti sentimentele. E greu pana spui prima propozitie serioasa, dupa aia o sa zici ce ai de zis. Daca pana acum ati vorbit la scoala, e cam greu sa creezi atmosfera buna pentru declaratii, de aia crede ca vorbesti la misto. O plimbare de seara cred ca ar clarifica lucrurile.
Hmmm. O placi dar ea are prieten. Incearca sa o faci sa te placa si ea pe tine, ofera-i cate un zambet dragut, nu-i neaparat sa ii oferi flori. condu-o pana la poarta scolii daca acolo o asteapta prietenul ei, nu conteaza, spune-i ca tu te retragi, daca el nu el condu-o acasa. fa gesturi asemanatoare acestora si sigur isi va da seama ca tii la ea si ca tu o meriti nu celalalt cu care nu se intelege! Parerea mea.
Partea cu plimbatul seara se taie de pe lista, stau la 20-25 de km de ea ( naveta pana la liceu ), in rest, toata ziua ii zambesc ( da, nu ma mai opresc cand o vad, partea buna ii ca-mi zambeste la fel + in unele ore cand stau cu ea si se mai lasa pe mine, ma pocneste asa un zambet ), in fiecare zi o astept sa vina, chiar daca intarziem putin, flori i-as oferi, dar o zi avem cand scapam la 1 ( noi cu naveta plecam la 2 cu autobuzu ) si ea merge acasa sa-si faca treburile ce le are prin casa.
Prietenul ei sta la oras ( Timisoara ), noi facem liceul intr-un orasel mai mic de pe langa oras ( cam 35km distanta ), deci nu-s sanse sa o astepte. ( Yay, deci fara bataie pentru mine )
Pe langa asta... toata ziua mai vorbim ( whatsapp, ca altcumva n-avem cum ) cand nu are treaba, tot timpul incerc sa am grija de ea si incerc sa-i ofer tot ce-mi cere ( lucruri marunte gen: apa, mancare, etc ).
@Ksuper31, ce ai nimerit-o, tot timpul zice asa, e o fata mai cu credinta ( neoprotestanta ), nu e duminica in care sa lipseasca.
Comporta-te în continuare frumos cu ea si daca te m-ai intreaba de ce faci asta spune-i ca o faci tocmai pentru că o placi. Dar te-ai gandit ca ea iti spune ca te place și că îi ești drag doar pentru că te apreciaza că îi esti mereu alaturi? Oricum nu ai ce sa pierzi m-ai încearcă
Era frumos in epoca de piatra, te duceai la fata, ii dadeai un par in cap si o luai acasa.
Eh. cred ca pana atunci, cand va veni momentul, o sa continui ceea ce fac si acuma, zambesc, ajut, ma port frumos.
Da pai altceva nu prea ai ce face, iar un raspuns cred ca ti-l va da timpul (succes)
Ii spui cu maxima seriozitate si iti planifici de dinainte ce sa ii zici, dar nu ca pe un discurs ce trebuie recitat.
anonim_4396 întreabă: