| TiffanyTpu a întrebat:

Deci, pe vara am fost cu un tip ssi ne-am despartit pentru ca l-am mintit...acum insa, simt ca tin la ell din ce in ce mai mult dar el are prietena si cu toate astea noi ne mai intalnim din cand in cand si atunci ca si cum am fi impreuna. imi spune chestii dragute si ca ma iubeste si ca sta cu fata aia doar asa...cu toate astea mai imi vorbeste si despre sex(cum ca ar vrea sa fie ceva mai mult intrre noi). vrea doar sa se culce cu mine? eu una asa cred sad

Răspuns Câştigător
| Vix999 a răspuns:

Ai ghicit. Te vrea de saltea.
Cu aia nu sta...asaaaa....degeaba. Sa nu crezi niciodata un om care iti spune ca nu tine la partener si ca sta asa de plictiseala. Nimeni nu sta intr-o relatie fara motiv.

8 răspunsuri:
| jeffdragos a răspuns:

Cam toti baietii gandesc asa deci ai grija

| mariamagdalean a răspuns:

Sincer din ce ai spus asta cred si eu, dar poate nu este asa cum credem amandoua...eu una i-as spune ce simt pentru el dar i-as mai spune si ca ar fi prea devreme sa facem sex(in caz ca te-ar intreba) si sa lasam timpul sa decida.doar parerea mea big grin

| WR104 a răspuns:

Crezi bine, doar atat vrea si cu cealalta acelasi lucru, stiu asta pentru ca si eu as face la fel.
Numai bine!

| AndroidScanner a răspuns:

Ai grija ca baietii din z iua de azi numai la asta se gandesc. Bafta

| TiffanyTpu explică (pentru mariamagdalean):

I-am zis ce simt pentru el si nici o schimbare...adica, el tot asa imi zice ca i-a fost foarte dor de mine si chestii...

| SerafimHD a răspuns:

Oricum o sa se culce cu tine daca te mai vezi cu el indiferent ca renunta la tipa aia sau nu!

| mariamagdalean a răspuns (pentru TiffanyTpu):

Sincer nu stiu ce sa iti mai spun, daca chiar nu vrei sa iti incepi viata sexuala inca ar trebui sa ii spui, daca te accepta cu conditia asta inseamna ca chiar i-a fost dor de tine...mi sau intamplat si mie asemenea cazuri si asa i-am spus si eu unui tip si la care el s-a ridicat de la masa si a spus ca el asta doar asta are in cap cu mine.m-am simtit prost pentru ca tineam la el, dar mi-am spus ca baieti nu sau terminat la el si chiar daca voi suferi pentru ce mi-a spus stiu ca voi fi fericita alaturi de altcineva care ma va aprecia asa cum sunt.e doar parerea mea :*

| TiffanyTpu explică (pentru SerafimHD):

De ce esti asa de sigur?