Te mananca-n...
Daca grupul de prieteni s-a destramat, ea s-a schimbat, tu ai pe altcineva... Pur si simplu te mananca.
Daca ai intreba-o, ar intelege ca ai o relatie "asa, sa fie", si tot cu ea vrei sa fii. Si s-ar putea sa-si bata joc de tine, sa iti raspunda la avansurile din trecut, cat sa te faca sa ai probleme cu actuala.
Daca zici ca n-o mai placi, dar esti "curios", e clar ca inca o placi.
Nu ajungi nicaieri cu comportamentul tau, daca nu iti pui gandurile in ordine, si nu-ti mai fixezi si limite.
Am prieteni si cunostinte ca tine, care incearca sa se intinda pe 20 de fronturi odata, si fac totul praf (pe plan financiar, sentimental, familial, social).
Daca ai iubita, nu inteleg de ce te mai intereseaza aspectul asta, mai ales ca ai zis ca s-a schimbat si nu iti mai place de ea. Dupa ce ai fost mai indiferent cu ea probabil ca statea pe langa tine pentru a primii din nou o atentie deosebita din partea ta, sau poate a inceput sa te placa si ea de cand ti-ai schimbat comportamentul. Doar ea iti poate spune asta, dar daca ai intreba-o cred ca ai parea nu neaparat disperat dar ciudat. Daca ai fi fost singur ar fi fost cu totul altceva, ai fi putut sa ii zici: te-ai schimbat, mai tii minte de perioada cand te placeam? Eu nu am inteles niciodata daca m-ai placut si tu pentru ca, te comportai cu mine de fiecare data in mod diferit. Mmm, nu stiu, vezi tu daca merita sa mai deschizi subiectul asta, e posibil ca ea sa isi dea prea multa importanta si sa te ignore, dar si sa te surprinda spunandu-ti ca te-a placut, dar nu a avut curajul sa ti-o spuna.
Daca ai o iubita pe care o iubesti nu inteleg de ce te mai gandesti la trecut...
Asta a fost, e trecut... lasa-l acolo. Oricum n-o sa-ti spuna, din orgoliu probabil. Eu cred ca ar trebui sa uiti de asta.
Daca tu chiar simti nevoia de a sti chestia asta, intreab-o. Daca e destul de matura si sincera o sa-ti raspunda sincer.
Cand va mai intalniti si povestiti pur si si plu spune-i: iti amintesti ca mai demuuult cand eram copii te simpatizam? M-ai simpatizat si tu macar putin? fii sincera. si gata, ai aflat. ce prostie e ca noi oameknii nu avem curajul sa fim sinceri si sa spunem adevarul... cred ca pierdem atat de multe bucurii din cauza asta...
1.Incepe cu o discutie normala (10 -20 Minute) 2. Dupa aia intreab-o suptil
1.Incepe cu o discutie normala (10 -20 Minute) 2. Dupa aia intreab-o suptil
1. Ea nu o sa iti zica, deoarece ai iubita si daca si ea te placea sau daca inca o face, ma indoiesc ca o sa isi incalce orgoliu pentru cineva care are deja iubita.
2. Nici in gluma, nu o sa iti zica adevarul.
3. Ai iubita, nu inteleg de ce te mai gandesti la ea.
4. Nu o placi, dar ti la ea.
5. Daca te refuza, nu inseamna ca nu te-a placut. Noi, fetele, facem greseala de a ne exprima gresit in gesturi atunci cand e vorba sa zicem daca ne place persoana respectivă, iar greseala baietilor e ca inteleg gresit.
Probabil te-a placut, dar acum nu mai are niciun rost, ai iubita, iar ea clar ca fiecare om, are orgoliu.