Ar trebui sa te concentrezi pe invat, nu pe relatii de prietenie cu niste p...r..e
Faptul ca ai postat in grup, eu nu sunt de acord cu asta. E ca si cum tu ai fi vrut sa incepi cearta.Ideea e ca nu poti avea incredere doar in rude (nici in ele adesea) sau familie. Nu iti spune oful unui prieten care ar spune la toti.
Parerea mea!
Funda?
Nu Irina i-a spus lui Tedy de mesaj desi sunt convinsa ca sunt prietene pe Facebook. Oricum, au mai fost incidente de astea, Tedy e genul de fata care se aprinde din orice.
Buna, Ana! Nu le baga in seama, trateaza cu indiferenta toata situatia si ele o sa vada ca tu nu dai nici 2 bani pe vorbele lor. Si ce daca nu o sa mai vorbeasca cu tine pana in a 12-a, poti sa iti faci prieteni. Daca auzi ca vorbesc de tine sa spui : nu dau autografe, poate maine .Go ahead!
Fetele doar glumisera ca nu o sa vorbeasca cu mine pana in clasa a 12+a si aceste glume ale lor mi-au redeschis niste rani mai vechi, asta era problema mea
Am inteles! Dar oricum lasa sa vorbeasca, lumea e rea. Sper ca ti-a fost de ajutor raspunsul meu. Funda?