Ar trebui sa te concentrezi pe invat, nu pe relatii de prietenie cu niste p...r..e
Faptul ca ai postat in grup, eu nu sunt de acord cu asta. E ca si cum tu ai fi vrut sa incepi cearta.Ideea e ca nu poti avea incredere doar in rude (nici in ele adesea) sau familie. Nu iti spune oful unui prieten care ar spune la toti.
Parerea mea!
Funda?
Buna, Ana! Nu le baga in seama, trateaza cu indiferenta toata situatia si ele o sa vada ca tu nu dai nici 2 bani pe vorbele lor. Si ce daca nu o sa mai vorbeasca cu tine pana in a 12-a, poti sa iti faci prieteni. Daca auzi ca vorbesc de tine sa spui : nu dau autografe, poate maine .Go ahead!
Fetele doar glumisera ca nu o sa vorbeasca cu mine pana in clasa a 12+a si aceste glume ale lor mi-au redeschis niste rani mai vechi, asta era problema mea
Nu Irina i-a spus lui Tedy de mesaj desi sunt convinsa ca sunt prietene pe Facebook. Oricum, au mai fost incidente de astea, Tedy e genul de fata care se aprinde din orice.
Am inteles! Dar oricum lasa sa vorbeasca, lumea e rea. Sper ca ti-a fost de ajutor raspunsul meu. Funda?