Eu n-am vazut parinti retarzi.Numai copii
Pur si simplu, negociaza cu ei, spune-le ca ii ajuti la diverse treburi numai sa te lase sa te porti cum vrei
Daca vrei sa te faci de ras, n-ai decat dar oja de orice culoare la un baiat? Plus rimel? Esti sigur de orientarea ta sexuala sau inca incerci sa-ti dai seama care este?
Da, este mai bine sa discuti cu parintii tendintele astea ale tale, oja, rimel...care nu sunt firesti pentru un baiat!
Daca asa simti tu sa te dai cu oja neagra sau cu rimel etc este problema ta
ar trebui sa vorbesti cu parintii tai calm si sa le explici
da moda asta emo e trecatoare
si mie imi place negru da nu sunt emo
e preferata mea
eu zic sa vorbesti cu parintii
Vorbeste deschis cu ei si incerca sa ii convingi
nu stiu daca la scoala o sa le convina la profi
oricum incerca
Sa fii emo nu e chiar asa o tampenie
e doar o moda de adolescent care vrea sa experimenteze
doar nu o sa fii toata viata emo
asa ca faci ce vrei lasa vb altora
bine nici sa ajungi la extreme
eu zic mai bine lasa oja si rimelu
la scola nu o sa le convina si nici la parinti
fii cum esti acum
Poi vorbeşte cu ei. Pqnă la urmă nu e sfârşitul lumii să te dai cu ojă neagră. Însă la partea cu rimelul eu ţi'aş da două dacă aş fi în locul părinţilor tăi. Eşti băiat, pentru ce mma naibii îţi trebuie gene mai lungi?
P. Seste vreo 5 ani o să'ţi dai în cap când o să'ţi aminteşti de asta
Esti emo, din ce ai scris asta reiese.Crezi ca unui baiat chiar ii sta bine astfel? Ar fi bine sa discuti deschis cu parintii tai despre acest subiect.
Daca as fi in locul parintilor tai te-as lasa sa te dai cu rimel si sa iti faci unghiile negre pentru ca poate fi doar un capriciu, poate vrei sa fi emo doar cateva luni, ani. insa trebuie sa ti cont si de ceea ce vor ei, ce cred si pana la urma ce cred cei din jurul tau. Eu una un baiat emo chiar daca are 13 ani sau 20 (mai mari de 20 de ani nu am vazut. ) nu sunt barbati adevarati. In loc sa te gandesti la rimel si oja mai bine te-ai gandi sa faci un sport, sa te duci la sala pentru a te dezvolta frumos, sa pui cateva kg de muschii pe tine. Si apoi o sa vezi ca lumea intoarce capul dupa tine pentru ca arati bine, esti frumos si nu pentru ca esti un ''ciudat'', un emo. Bafta!
O sa arati ca o fata, cred ca parintii tai nu sunt' retarzi' dar au un copil tare retard.
Aoleu... oja neagra...rimel?!
Deci crede-ma ca radrad in prostie!
Pe bune, lasa rimelu' pentru mama, bunica, matusa, vecina. Tu esti baiat! Unde e mandria ta de baiat?!
Cat despre oja, te sfatuiesc sa nu o folosesti.
Te si vad in baie, in fata oglinzii, cu rimelulSi cu oja)))Si iar ma umfla rasul.
In concluzie, ai arata ca un gay.Sa nu te miri daca dai peste niste cocalari turmentati care vor sa te ia la bataie pentru ca esti dat cu rimel si oja neagra.
Pace!
Nu parintii tai sunt retarzi, Saracii nu vor sa aiba un copil handicapat care la 13 ani sa-si dea cu rimel si cu oja si sa fie rusinea familiei
Esti sigur ca esti baiat?
Esti prea mic pentru a face astea.
Crezi ca te avantajeaza cu ceva chestiile astea?
Eu nu cred. Probabil vor rade mai toti de tine.
Alegerea ta.
Probabil ca parintii tai te vor baiat. Nu doar teoretic baiat.
Pup. Vezi ce faci, nu uita ca esti inca prea mic!
Pff...Stiu ca ai intrebat ceva si eu iti raspund altceva dar...
Ar trebui sa ii rogi sa te duca la un psiholog.Nu prea mi se pare normal ca un baiat sa se dea cu rimel.
Dar daca vrei neaparat ai putea sa le spui ca acest stil nu te va schimba cu nimic.Chiar daca iti dai cu oja neagra sau cu rimel ai aceeasi personalitatea.
Pai cam asa: "Mama, tata...Sunt emo INFECT, m-am tampit si vreau sa ma fac EMO, ma puteti lasa altfel ma auto-super-hiper-sinucid" atat.
Negocierea e cea mai buna varianta, te lasa sa folosesti oja neagra, iar tu mergi mai bine cu scoala/faci treburi casnice/nu te apuci de fumat, baut, etc.referitor la rimel, eu cred ca i prea mult, trecand astfel in celalalt sex. dar inainte de a purta o astfel de discutie, trebuie sa fii sigur pe motivele reale pentru care iti doresti aceasta schimbare.
Asta nu e emo se crede cantaret rock!
Uite care-i faza frate: gandeste-te ca pe parintii tai ii convingi cum ii convingi da apoi la ascoalacum convingi profesorii?
Ai 13 ani, sunt sigur ca parintii tai stiu mai bine decat u ce e bun pentru pers ta, deci daca ei nu te lasa sa iti faci nu iti faci.
De ce sa vrei sa te faci cu oja si rimel? Sincer, astea sunt chestii pentru fete, poti sa fii tu cat de emo vrei dar pastreaza-ti latura masculina. O sa iti dai seama mai tarziu cand o sa te maturizezi ca acesti lucruri nu sunt atat de "cool" precum par.La 13 ani nu poti sa stii prea multe despre viata.Si in plus gandeste-te si la parintii tai, e cam greu sa iti vezi copilul ca isi doreste altceva de la viata decat e normal.Eu zic sa iti revizuiesti atitudinea, asta e sfatul meu.Bafta
Bună Eddy. Şi eu am tot 13 ani doar că sunt fată. Nu mă lasă să folosesc oja neagră şi în ultimul timp au început să îmi interzică să port negru O. O. Vorbeşte cu ei, spune-le că e timpul, eşti adolescent, ai început să te schimbi la vârsta ta. Dacă o să înceapă cu " L-ai văzut pe fiul vecinei de la 2? El de ce nu s-a schimbat?"
De unde ştiu parinţii tăi cum e în viaţa altora? Nu o să rămâi aşa pe veşnicie! Succes!
Te rog sa nu ii bagi in seama daca nu sunt de acord nu vb cu ei si dale o solutie... spune-le simplu ca daca te iubeau te iubeste si te vor iubi exact asa cum esti daca nu merge nici asta atunci nu stiu ce sa zic la mine una a mers cautama daca vrei pe id oana_tony3 pa paa pa pa
Frate nu iti strica copilaria cu chestii din astea... bucurate de ea ca nu mai este mult