Despartirea- Voluntara [In care toti membrii sunt de acord ca despartirea e necesara]
-Involuntara [In care unul, sau mai multi membrii nu este de acord]
Despartirea este ceva care intervine instantaneu, lasandu-te rupt de ralitate si adancit in propriile tale ganduri si vise. Din cand in cand te mai lovesti de realitate, dar totul pare schimbat.
Dar, cu toate acestea in fiecare zi avem parte de despartiri, de exemplu te desparti de o persoana, desigur pentru a te reintalnii cu ea, dar te desparti si de anumite momente care nu mai revin niciodata, de aceea te sfatuiesc sa pretuiesti fiecare clipa.
Interesanta intrebare.
Bafta! :]
Despartirea e trista, ireparabila ( 90 % din cazuri),totala sau partiala. Totala e atunci cand se termina cu decesul, sau cu imposibilitatea de a mai vedea persoana respectiva (de exemplu plecarea peste mari si tari). Partiala, atunci cand daca vrei poti sa comunici cu persoana respectiva.In orice caz, e ceva.de nedorit.
Bună.
Despărțirea este plata supremă pe care o poate plăti un om!
Este extrem de dureroasă și nu are leac.
Pa, pa.
Deja ai lasat detaliile clare aici, din punctul meu de vedere nu am de ce sa ma despart o sa ma simt rau atunci cand vor muri parintii in rest o sa fiu singur tot timpul vietii mele. Cand vin in tara si ma angajez ca sofer pe trailer acolo va incepe viata mea de singuratate, acum sunt cu parintii dar pe trailer voi fi singur.
Despartirea de iubita este ruperea de viata insasi nu vei trece niciodata de aceasta o vei avea in suflet mereu, o vei pastra acolo si vei muri cu ea in gand si tristete. Cu toate ca trecerea timpulul face sa numai te doara sufletul si sa ai alte relatii. Nu vei uita niciodata ce ai simtit.
Sincer stiu cum este despartirea definitiva de propriul meu tata este cea mai dureroasa veste care am avut-o
DaRlInGiLuSiOnS întreabă: