| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Despre ce sa vorbesc cu o fata? Toate subiectele propuse de ea mi se pare demodate, gen ea vrea sa vorbim despre moda, eu nu stiu nimic despre moda, ea vrea sa vorbim despre fotomodele si emisiuni, eu nu ma uit, ea vrea sa vorbim despre politica, eu nu am aceleasi opinii politice ca ea? Deci despre ce sa vorbesc cu o fata ca sa nu par plictisitor sa reusim sa ne intelegem pentru ca eu sincer nu stiu despre ce vorbesc fetele, ce le place feteleor si cum reusesc ele sa socializeze, eu nu prea pot sa gandesc ca o fata, nu am surori si cu mama nu prea intram in discutii dese! Cum fac sa fiu mai sociabil cu o fata si sa intru in descute in asa fel incat sa o fac sa nu regrete ca a fost la intalnire cu mine? Despre ce subiecte sa discut cu ea?

5 răspunsuri:
| Laomarginededrum a răspuns:

Psihologie
Doar ca ar trebui sa fii o prezenta placuta ca sa te doreasca fetele
Si sa le faci sa rada
Felul tau de a pune problema e destul de plictisitor

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Daca vrei sa te certi cu cineva, discuti politica.

La intalniri cu fete, NU discuti despre politica.
Subiectele alese de fata sunt infantile. Ar tebui sa stie ca baietii nu sunt interesati de asta.
Bine ca n-a inceput sa discute despre machiaj si cosmetica laughing

Despre ce sa discuti? Despre ea! Cu ce se ocupa, unde invata, daca ii place vreo materie etc.
Ce ii place sa faca, Ce mancare ii place, muzica, carti etc
Incerci sa o cunosti!

| gabicoo a răspuns:

Despre cules de căpșuni în Spania. Dacă o iei cu OZN-uri, extratereștri și universuri paralele te trimite direct la psihiatru.

Bula
| Bula a răspuns:

Incearca sa deslusestu; ce- si cum gandesc femeile!
Daca reusesti, atunci orce femeie "va manca" din mana ta.

| Kiran a răspuns:

Toata lumea are o opinie despre ceva, indiferent daca il cunoaste sau nu inca.

Problema aici este faptul ca nu vrei sa tensionezi discutia spunand ceea ce crezi cu adevarat despre acel ceva si consideri ca o sa aduca asta o mica disputa.

Ai putea incerca daca ai interes fata de acea fata sa vorbesti despre ceva din viata ei, nu stiu, pisica / caine, daca are un tatuaj si cum de l-a facut, etc. Mai pe scurt cere detalii despre povestea din spatele unui obiect de-al ei, cui nu i-ar placea sa fie intrebat de el insusi si sa se poata mandri din asta, chiar daca n-ai o treaba cu subiectul, las-o sa vorbeasca si asa o si cunosti din alegerile ei. Dar ai grija ca unele lucruri sunt personale si daca observi ca ezita nu pune presiune.

Nu trebuie sa gandesti ca o fata, trebuie sa ai ochi sa vezi si urechi sa le auzi, dupa o vreme trebuie sa te modelezi cu stilul persoanei de a discuta si pune intrebari