| johngregory a întrebat:

Dilema mare.Nu imi sare nimic in minte.
Ce cadou as putea sa-i cumpar unei fete?
Any ideas?

Răspuns Câştigător
| lavinia148 a răspuns:

Ai putea sa-i cumperi o cutie cu bomboane de ciocolata, o jucarie de plus, daca vrei poti sa-i iei bijuterii. dar ce ii place ei sa faca? poti sa ii cumperi un obiest ce are legatura cu ceea ce ii place cel mai taree

5 răspunsuri:
| carminaburana43 a răspuns:

II poti cumpara un parfum discret si o esarfa de culoarea ei preferata, sau Cd ul ei preferat sau un lantisor cu un simbol ce-ti place tie.

| eusicumine98 a răspuns:

Hey. EU am multe idei ce ai putea sa ii cumperi: un lantisor, un inel, un ursulet de plus, un mp3 pe care sa pui melodiile ei preferate.

| Miinniiee a răspuns:

Pai nu stiu ce sa iti zic pentru ca nu o cunosc pe fata aceea
Dar iti spun ce mi-ar place mie sa primesc :
1. Cel mai mult as vrea un ceas pe culoarea mea preferata[albastru deschis in cazul meu]
2. Un sacou cream ar merge pentru toate fetele.
3. Un parfum gen Incadessence.eu il am si iti spun ca miroase suuperb. > A fost la avon numarul trecut sau mai simplu il poti comanda de pe net.
4.:-? Un inel interesant.gen : http://www.google.ro/......tp?/imgres nu neaparat de aur/argint etc. Nu conteaza, dar noi fetele il vrem cat mai exagerat dar pe alta parte si sofisticat si simplu.

5. Eu una mi-as dori sa imi cante cineva :-". Dar nu cred ca ai face tu asa ceva.

Oricum. sper ca te-am ajutat.

;)

| johngregory explică:

Pana la urma ii iau un buchet de 7 trandafiri, o cutie de bomboane in forma de inimioara si un ursulet( ursulet mai mare). Sper sa fie alegerea potrivita:-s.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri.

| metalistu a răspuns:

Cum a zis carminaburana43 sau...un sapun :d

Întrebări similare