Din cauza unei prietenii.
Să ajungi să ai încredere într-o persoană poate lua ani de zile. Gândeşte-te că o persoană se acomodează cu o alta după un an de la cunoştinţă. Ştie ce-i place, şi totul. Multe secrete împărtăşite, vechea poveste cu "THE BEST FRIENDS". La un moment dat se ceartă dintr-un motiv tâmpit, idiot, şi nu-şi mai vorbesc. (asta după vreo 2 ani jumate -3) Doare enorm de tare să pierzi băiatul iubit, dar doar şi mai tare să pierzi un prieten, odată considerat adevărat, pentru care puteai băga mâna în foc.
Din cauza unei prietenii care s-a sfarsit si care a fost stransa o lunga perioada de timp.
Prin prima nu am trecut dar mi-am dat seama cat de naspa e...adica mai exact am trait acele sentimente numai uitanduma in ochii lor..., iar a 2 a nici pe asta nu am patit-o inca la a 2 a chiar nu prea stiu acele sentimente
O prietenie, care ar fi trebuit să dureze mai mult...Dar nu pot să povestesc, nu văd cu ce te-ar putea ajuta pe tine o dramă.
O zi bună să ai.
O prietenie:*nimeni nu poate inlocui o prietenie...baieti sunt o gramada niciodata nu am sa sufar din cauza unui baiat
:X:*
Eu personal am suferit mai mult dupa o prietenie de 11 ani decat dupa orice baiat de care m-am desprtzit... Sentimenetele pentru un un anumit baiat poti sa le ai si pentru altul. dar o prietenie asa stransa si veche nu o inlocuiesti nici cu alti 1000 de prieteni.