Nu doar barbatii bogati pot avea femei cum spui, in general acei barbati care pot intretine acea femeie.Ai bani sa o tii acasa, sa o plimbi, sai cumperi cadouri? Atunci poti sa ai asa femei, fara sa fii bogat, dar trebuie ceva malai, fara nu prea merge, doar daca e barbatu mortal, fatal, la care sa vina femeile ca mustele la miere
Sunt si barbati asa, am vazut, astia is cautati de fete dealde 15 ani pana la mamaie de 70
Era cineva pe aici care se tot lauda cu relatia ei unde diferenta era de peste 15 ani.
Intreab-o pe respectiva.
https://www.tpu.ro/......-lumea-se/
Deci tot un caz de barbat bogat. Intrebarea mea era daca diferenta mare de varsta poate fi intalnita si la multe cupluri obisnuite, oameni simpli.
Problema este relativa.
Am cunoscut o familie, in care barbatul era cu 40 de ani mai mare decat sotia. Dar avea pensie de miner de 7000 de lei si gospodarie. Bani avea, altceva se gaseste destula.
Curioazitatea ta sta in a afla sau a te disculpa? Ideea e simpla indiferent de varsta si diferenta in mod clar fata trebuie sa fie mai mica decat baiatul. Acum in cazul diferentei inca din secolul 4-8 sfiinti parinti au impus o limita de maxima 9 ani. Diferentele mai mari sunt anomalii, dar exista si exceptii. Ideea e ca iubirea adevarata impune o intelegere intre cei doi iubiti(baiatul si fata), o acceptare, dorinta de conlucrare permanenta. Si apoi devine dusa la ideea de catorie si acces la trup. O fata care se respecta nu va intra in relatie cu cineva experimentat daca ea nu are experienta si nu va dori sa creeze legaturi acolo unede cealalata persoana nu poate sa ii ofere siguranta DE ORICE NATURA!(BANI, SENTIMENTE, FAMILIE, SITUATIE MATERIALA, SIGURANTA FIDELITATII ETC.)
"in mod clar fata trebuie sa fie mai mica decat baiatul."
Astea sunt clisee.
Niciodata nu stii de unde loveste dragostea. Nu mai fi atat de inchistat.
Dragostea se loveste si unde vrei si tinand cont ca trebuie sa te simti barbat si sa ai un oarecare control dar sti ca deja incep alt subiect HAHA DAIA MAI BINE TAC
Nu te contrazic, "Dragostea se loveste si unde vrei".
Cunosc cazuri unde omul cu controlul a lovit unde-a vrut el.
Si dupa ce l-a lovit dragostea, a aflat varsta fetei. Ea era mai mare cu 1 an (colegi de an, dar ea a mers la scoala de la 7 ani)
Diferentele astea de 1-2-3 ani nici macar nu se observa.
Acum serios, doar nu pui femeia in ciorba, la fiert.
Daca o viata intrega te multumit cu batranica ta fara sa salivezi la alta, succes. Nu am zis ca e o regula am precizat de la inceput ca pot exista exceptii dar asta e normalitatea frate, si uitate in studiile de specialitate 72.6% din cuplurile au barbatul cu cel putin 2 ani mai mare. Fiecare cum simte dar trendul de 10000 de ani nu va inceta niciodata, baietii isi luau fete mai mici.
Stii de ce?
Pt ca femeile mureau la nastere. Barbatii (nobili sau regi ) aveau nevoie de femei in floarea varstei sa le duca gena mai departe.
Asta e motivul.
Dar acolo unde dragostea loveste, nu exista trenduri sau reguli.
Inceteaza cu atacurile la persoana, gen "te multumit cu batranica ta" pentru ca dovedesti imaturitate, nu barbatie.
anonim_4396 întreabă: