Dacă i-a făcut după 18 ani și are posibilități materiale, nu văd nimic în neregulă. În schimb, la cele mai mici de atât eu zic că educația, că se promovează sexul peste tot, în loc să pună mâna pe carte și când văd că o duc bine, abia atunci să își dorească un copil, deci nu am o părere bună.
Care este problema ta? Și dacă are copii are fiindcă doar o femeie poate da viață! unui copil! Bravo ei!
Dacă era copilul meu fata aceia eu nu a-și fi dat-o în stradă! niciodată! fiindcă șiar bate joc de ea alți și copii aceia ar ajunge bătaie de joc! Părinți ei sănt cei mai dezumanizați "oamenii" posibil care îi poate avea un copil! îl loc săi pese cu Adevărat în situația în care a ajuns să fie copilul lor! și nepoțil lor! Ei ce au făcut? Au dat în stradă o mamă cu 3 copii în stradă! Ce inima ce suflet să ai ca părinte! de fată! Să-ți dai și nepoți în stradă!
Dumnezeul nu-i va uita niciodată pe "oamenii" ăștia!
Din cauza asta ajunge copii ăștia să facă copii nu le-au păsat cu Adevărat de educația copiilor lor de viata copil lor și le-au venit mai simplul săi lase de izbeliște fără educație! Să ajungă bătaie de joc altor dezumanizați! fără frică Dumnezeu! apoi ei ce fac? ca "Părinți" își dau copii în stradă să ajungă desfigurați bătaie de joc altora! Fiindcă? Leau fost frică să-și asume cu Adevărat! dreptul lor de părinți! de asta ajunge unele fete minore Mame! la vârste și ani extrem de mici! fiindcă sânt doar niște copii nevinovați care n-au educație în nicio privință! Iar alți! Dezumanizați vor profita de copii ăștia! Fiindcă părinți la părinților lor! nu lea păsat niciodată de copii lor! și au ajuns bătaie de joc altora!
Daca fata are 18-20 de ani si face copilul pentru ca isi doreste asta si daca are si un iubit care vrea sa fie tata, nu vad nimic rau in asta.
Tu te vrei curvar si pui ''69'' in nick, dar fetele trebuie sa fie cuminti. Daca toate sunt cuminti, tu pe cine o sa lingi? Vezi sa nu vada maica-ta nick-ul, ca te inchide in casa. Iar pe fond, da, tu si alti infantili ca tine au o parere proasta bazata doar pe acest element, ca o persoana are copii de tanara.