Si la mine este la felDe cate ori se cearta le spun ca nu ii mai suport si ca m am saturat sa dea in mine si sa injure! Asa ca plecc la bunicaiti promit ca acolo o sa ti gasesti alinareaStai vreo 2-3 zile chiar o saptamana si parintii tai o sa si dea seama! Nu fugi de acasa pentru ca poti fi rapita sau chiar si violataCat stai la bunici tine un"jurnal"iar atunci cand te intorci acasa lasa l undeva unde parintii tai sa l vadao sal citeasca si asa vor vedea prin ce ai trecutDar TINE MINTE SA NU FUGI NICIODATA DE ACASA! sper ca te am ajutat:*
Si daca fugi ce rezolvi unde pleci spune-le ca daca te mai lovesc mergi al politie sau chiar du-te dar daca nu vrei sa ajungi la casa ed copii cea ce nu cred ca ti-ar placea mutate la bunici matusi o sa te inteleaga ceva rude apropiate. Zile ca te-ai saturat dar inainte fa-ti bagajul si gasesteti locul unde sa stai si zile cand au de gand sa se schimbe atunci te vei intoarece sau daca cu mama te intelegi mai bine spune-i ca nu mai poti sa traiesti asa si ai vrea sa ai o viata mai linistita sa divorteze sau sa mutati o vreme pana tatal tau isi da seama ce a avut asta daca el e problema. Sper ca te-am ajutat si iti doresc doar bine!
Democratie de rahat... Vrei sa zici ca taicatu nu trebuie sa te bata? Ca esti tu un/o mare personalitate si pana la 11 ani ai facut destule sa meriti respectul celorlati? Din cate vad "cel mai bun plan de a fugi de acasa" vad ca esti la fel de matur/a ca o piatra. Ai vazut la televizor ca unii fac scandal ca unii pariti isi bat copiii si gata, ai drepturi! Pe mine maica-mea m-a batut cand eram mic si nu am ajuns un derbedeu care sa stea toata noaptea si sa fumeze pe la colturi.
Dar fugi de acasa ma razgaiatule si o sa vezi ca vei ajunge presedinte la Google.
Nu, nu e bine la ce te-ai gandit. Trebuie sa fii diplomat. Nu le arata lor ca esti disperat si ca ai vrea sa scapi de ei. Mai bine cauta alte modalitati. De exemplu, daca ai bunici locuind la tara sau in alta localitate, spune-le ca ti-ai dori sa petreci ceva timp acolo, ca tot e vacanta. Sau cauta un prilej sa vorbesti chiar cu ei, cu bunicii, ca sa fie invitatia ca din partea lor. Ar fi mai multi sorti de izbanda. Daca nu ai bunici, atunci gandeste-te la alte solutii asemanatoare: la nite rude apropiate, unchi, matusi. Este reconfortant sa petreci macar vreo doua-trei saptamani undeva. Cand vei veni inapoi, te vei simti alt om. Ar mai fi ideea cu o tabara, dar poate e cam tarziu acum (incearca totusi). Apoi, cand incepe scoala, o sa petreci multe ore la scoala si in diferite activitati, care te vor ajuta foarte mult sa cunosti si alta faţă a lumii. Fii rabdator si creativ. Cauta solutii. Daca nu merge una, incearca alta. Mai ai si internetul care te ajuta si el sa mai uiti de necazuri. In orice caz, varianta cu "sa scapi de ei" ar fi cu siguranta mai rea. Stii cum e vorba: Din doua lucruri rele trebuie sa alegi pe cel mai putin rau.
Fuga nu e niciodata o solutie cel mai bine ar fi sa vorbesti deschis cu ei si sa le spui ca nu mai vrei sa se inttampla cate ti se intampla si poate va i o schimbare, si in plus unde te poti duce tu un copil de 11 ani daca pleci de acasa?/si daca te vei due la cineva cat crezi ca te va putea tina ca la urma urmei este criza si nu multa lume isi [permite sa tina o gura in plus degeaba iar altfel pe strada ai muri de foame sau de bataie asa ca mai bine stai tu acasa ca timpul le rezolva pe toatebafta
Faptul ca te mai bate uneori nu este nu stiu ce minune. Orice copil a primit bataie de la tatal lui. Ba unii mai primesc cate o palma si de la mama. Si parintii tai au primit bataie cand erau mici, si bunicii tai au primit, si tot asa. Nu-i mare nenorocire.
Daca te bate fara motiv suna la 116 111
si spune-le problema ta. este "telefonul copilului" ei ajuta copii care sunt abuzati sau batuti de parinti.
Eu zic sa nu faci asta deoarece in primul rand esti mica si in al doilea uni tatici asa mai sunt un pci mai duri si al meu era dur cyu mine cand eram mica da numai ca eu sa pricep unele chestii poate asa si la tine. Bafta! fundita?:*
Pai,cand tata ridicase clontul la mine ii sflecleam una peste ochi, dar in orice caz, poti sa te duci la bunici sau alte rude, noaptea nu e bine sa fugi de acasa ca sunt multi golani.
Multumesc, MeGustaSiempreTu asa am facut si acest mesaj ti-l scriu de la bunica