Este mult prea mult de scris pentru ca eu când scriu asa ceva, o fac de la A la Z. Ce pot sa spun, ma mândresc cu faptul ca știu ce vreau.
Dar 2 mari cuvinte ar fi : intigenta și independenta.
Sa ii placa ce imi place mie, sa știe sa spele, gătească, facă curat, sa nu aibă socri sâcâitori, sa fie doamna de fata cu alții si cu*** in dormitor
Cu toții visăm la zâna din povești, așa cum și ele visează la Făt Frumos! Ei bine, o vorbă din popor spune așa: "ia-ți femeie înțeleaptă căci frumusețea-i trecătoare și vei rămâne cu proasta!"
Mai mult nu aș fi avut curajul să cer. Mi s-a dat ceea ce a știut Bunul Dumnezeu că am nevoie.
Nici ea nu are motive să se plângă!
Parerea mea e ca sotia ideala pentru mine ar trebui sa fie frumoasa, sa nu-si doreasca copii si sa fie o fire calma si rabdatoare.
Apropo, mulți o sa descrie soția ideala ca fiind perfecțiunea în persoana. Adica cer prea multe dar oare ei ce au de oferit? E ca și cum ai vrea o mașină cât mai noua, cu km cât mai putini, sa arate cât mai bine, sa aibă cât mai multe dotări DAAAR sa fie cât mai ieftina
Avand atasata de ea o cratita, o functie de spalat rufele si storcator, sa aiba si o functie pentru "mute" cand sunt sacait destul.
Imi doresc sa fie Creștină, sa fie împăcată cu biserica, sa fie iubitoare, înțelegătoare, sufletista si deschisa.
Mi-ar plăcea să fie ateista, sa ii placa aceeași muzica pentru a merge împreună la concerte.
1. Virgina
2. Frumoasa (asta e aspect subiectiv)
3. Sa stie sa gateasca
4. Inteligenta
Dacă o iubești, se va simți femeie. Iar o femeie e frumoasă întotdeauna. Și ideală pentru bărbatul ei.
Ipotetic vorbind, ca orice alta femeie, dar la nivel mental as dori sa fie diferenta, una chiar considerabila.
Ha ha...se pare că da, înseamnă perfect. Ce ne-am face noi fără dex?