Mai intai de toate sa ma atraga fizic, mental, emotional incat sa nu ma faca sa regret ca am ales s-o cer de sotie, apoi sa nu ma cicaleasca, sa stie sa respecte spatiul liber al meu,, sa stie sa gateasca, asta daca nu vrea sa manance mancare arsa de la mine (glumesc), sa fie intelegatoare si sa fie coapta la minte incat sa rezolvam amandoi eventualele probleme daca e cazul sa apara, nu se pune problema sa nu o ajut la curatenie, mancare, sa nu-i fiu alaturi daca are ceva.
Sa ma atraga fizic in primul rand, sa ne intelegem, sa ne respectam, sa comunicam, sa avem si partial chestii comune gen discutii pasiuni, sa ne intelegem si la pat, sa fie si independenta, sa nu doarma cu mine in pat asa cum vreau si eu ca sa fim lejeri noaptea, nu sa ne mirosim vanturile sau sa ne auzim sforaiturile, independenta adica eu ma uit la un film, ea face altceva ce-i place, eu ies cu prietenii la un suc, ea la un film cu prietenele, asta cand nu exercitam pasiunile comune, sa nu sarute pe gura ca nu-mi place, deci sa aiba cumva in mare acelasi sistem de valori ca mine.
Sa fie atat de nebuna incat sa facem orice impreuna.
Sa fie atat de frumoasa incat sa fiu nebun dupa ea.
Sa fie destul de desteapta incat sa rad la glumele ei de nebuna )
Sa tachineze e ok, ma refeream sa nu o faca la modul ala de bataie la cap.
Eu vreau un sot asa ca...
Dar iti pot spune ca e cel mai bine sa fii tu insati, nu incerca sa te schimbi pentru altii(decat schimbari mici care te pot face mai buna)
Nu prea pot exprima in cuvinte, in mare parte acel awareness fata de lume/mediul inconjurator si intelegerea unor concepte abstracte. Evident, daca poseda astfel de aptitudini mentale, celelalte calitati exista automat. Si daca nu stie sa gateasca nu-i problema ca o invat eu
Hmmm...ce intrebare complexa si complicata Persoana pe care o iubesti cu toata fiinta, alaturi de care vrei sa traiesti, pe care vrei sa o simti in brate si o simti chiar daca nu e langa tine ci la sute de km distanta, simti cand are o stare de bine si cand e trista, cu care vrei sa te bucuri de o gramada de chestii dragute, alaturi de care sa ai activitati comune, nu sa gasesti motive penibile sa pleci de acasa, persoana de care sa te bucuri in fiecare dimineata cand o vezi langa tine si cum ii mangaie soarele obrajorii inainte sa se trezeasca, persoana alaturi de care sa te simti confortabil sa discuti orice fel de problema si pentru care te-ai duce in iad si inapoi ca sa rezolvi o problema de-a ei. Daca vi se pare ceva utopic si vreti sa va casatoriti pentru a fi "in randul lumii" sau ca zice mama/bunica/vecina de la parterul blocului sau pentru ca majoritatea prietenilor vostri s-au casatorit si va simtiti stingheri in grup, probabil ca nu va arata niciodata asa, daca vi se pare ceva realizabil, aveti sanse sa o gasiti, si evident riscul de a ramane singuri si tristi pentru mult timp. Acum depinde fiecare ce compromisuri vrea sa faca in viata.
Dacă ma gândesc serios, as vrea sa încerce sa se perfectioneze mereu, sa fie independenta, Mi ar plăcea și sa ne asemănam moral pentru a ne înțelege reciproc. Amândouă timide și la locul lor. Amândouă inteligente și cu aceleași gânduri. As vrea sa fim doar noi doua împotriva lumii întregi.
Este oarecum greu să găsești și femei care prețuiesc onoarea. Una cu toate mințile în cap, asta este clar și fundamental în viziunea mea.
Fizic... Idk. Imi plac fetele pitice și super cute cu ochi negrii și piele deschisă. Mi se par foarte drăgălașe
Pai eu fiind de sex feminin și trebuind sa vorbesc despre "soția ideala", vorbesc despre "noi doua" deci, vorbesc despre "amândouă"