Cu toții visăm la zâna din povești, așa cum și ele visează la Făt Frumos! Ei bine, o vorbă din popor spune așa: "ia-ți femeie înțeleaptă căci frumusețea-i trecătoare și vei rămâne cu proasta!"
Mai mult nu aș fi avut curajul să cer. Mi s-a dat ceea ce a știut Bunul Dumnezeu că am nevoie.
Nici ea nu are motive să se plângă!
Vrei un obiect? O papusa?☺☺☺
Hmmm...ce intrebare complexa si complicata Persoana pe care o iubesti cu toata fiinta, alaturi de care vrei sa traiesti, pe care vrei sa o simti in brate si o simti chiar daca nu e langa tine ci la sute de km distanta, simti cand are o stare de bine si cand e trista, cu care vrei sa te bucuri de o gramada de chestii dragute, alaturi de care sa ai activitati comune, nu sa gasesti motive penibile sa pleci de acasa, persoana de care sa te bucuri in fiecare dimineata cand o vezi langa tine si cum ii mangaie soarele obrajorii inainte sa se trezeasca, persoana alaturi de care sa te simti confortabil sa discuti orice fel de problema si pentru care te-ai duce in iad si inapoi ca sa rezolvi o problema de-a ei. Daca vi se pare ceva utopic si vreti sa va casatoriti pentru a fi "in randul lumii" sau ca zice mama/bunica/vecina de la parterul blocului sau pentru ca majoritatea prietenilor vostri s-au casatorit si va simtiti stingheri in grup, probabil ca nu va arata niciodata asa, daca vi se pare ceva realizabil, aveti sanse sa o gasiti, si evident riscul de a ramane singuri si tristi pentru mult timp. Acum depinde fiecare ce compromisuri vrea sa faca in viata.
Fizic... Idk. Imi plac fetele pitice și super cute cu ochi negrii și piele deschisă. Mi se par foarte drăgălașe
Dacă ma gândesc serios, as vrea sa încerce sa se perfectioneze mereu, sa fie independenta, Mi ar plăcea și sa ne asemănam moral pentru a ne înțelege reciproc. Amândouă timide și la locul lor. Amândouă inteligente și cu aceleași gânduri. As vrea sa fim doar noi doua împotriva lumii întregi.
Cum adică "amândouă"?
Pai eu fiind de sex feminin și trebuind sa vorbesc despre "soția ideala", vorbesc despre "noi doua" deci, vorbesc despre "amândouă"
Aparții comunității Lgbt?
Sa zicem, prefer bărbații dar ma atrag și femeile
Dumnezeu te iubește, dar nu vrea să trăiești așa. Bisexualitatea este ceva care îl dezonorează...e păcat. Dar ce bine că există iertare!
Pai da iubita dar nu prea ma interesează dacă ma iartă sau nu așa-zisul nene din nori
Chiar dacă ție nu îți pasă de El, Lui Îi pasă de tine.
Probabil i ar pasa daca ar exista, macar.
De ce excluzi posibilitatea existenței Sale?
Cum o casă nu se construiește și nu se întreține singură, nici Universul nu o face de unul singur. Are logică?
Fiind wiccan, singura putere suprema în care cred e universul. El face tot.
Vai de mine, chiar așa? :O
Apropo, mulți o sa descrie soția ideala ca fiind perfecțiunea în persoana. Adica cer prea multe dar oare ei ce au de oferit? E ca și cum ai vrea o mașină cât mai noua, cu km cât mai putini, sa arate cât mai bine, sa aibă cât mai multe dotări DAAAR sa fie cât mai ieftina