Personal, nu cred. Daca baiatul chiar o iubeste cu adevarat si ii pasa de ea, cred ca vor reusi. Oricum eu cred ca daca iubesti pe cineva, iti vine sa faci unele lucruri dragute de la tine, din suflet (adica iti vine sa imbratisezi mereu persoana aia, sa ii iei ceva frumos si dragut). Dar, ma rog, eu vorbesc de iubire „adevarata" intr-un secol in care clar nu mai exista asta.
Da. Ai mare dreptate. Doar că ea este foarte implicată emoțional și vede lucrurile cu mai multă maturitate și face compromisuri. Și el ține la ea doar că nu face lucrurile atât de profund cum le face ea. Poate e si vârsta de vină. Nu degeaba se spune că băieții se maturizează mai greu
La 18 ani învață amândoi cum sa construiască o relație, ar fi și aberant sa ii ceara maturitate și experienta la 18 ani.
Da, cam asa e si o persoana pe care o stiu. Lui pare ca nu prea ii pasa si ca nu tine la ea asa de mult, desi ii spune ca da si cateodata pare ca da. Si spune ca nu o va lasa niciodata, dar asta cred ca e adevarat. La ei e prima relatie (prima la propriu, NU prima serioasa). Nu stiu ce sa spun, depinde de amandoi. Pana la urma, oamenii tot rai raman.
Pai sunt ei amandoi copii, plus ca el se maturizeaza mai greu ca ea.
Daca o iubeste lasa peostiile si isi cladeste un viitor, daca nu poate sa aiba si 500 de femei ca tot iresponsabil ramane.